Så kan du förverkliga ditt nästa byggprojekt och kapa kostnaderna

ANNONS: Förändring och förnyelse är viktigt för vår trivsel hemma. Kanske står du redo att starta upp det där renoveringsprojektet du så länge drömt om och förnya köket till något modernare, bygga till ett uterum eller lägga om golven? Med ett renoveringslån kan du få finansieringen på plats innan du börjar investera i huset.

Hösten står för dörren och vi vistas mer inomhus än förut när kylan bäddar för en mer ombonad tillvaro i våra hem. Vi går runt från rum till rum och får idéer att förverkliga. Varför inte en gång för alla renovera badrummet eller köket som vi tänkt göra så länge eller lägga nytt golv i vardagsrummet för att få en förändring.

Alla renoveringsprojekt, oavsett storlek, behöver finansieras på något vis. Har du planerat ditt projekt väl och behöver hjälp med finansieringen kan ett renoveringslån vara ett bra alternativ. När du gjort upp en renoveringsbudget blir det även enklare att ansöka om ett renoveringslån.

Så ansöker du om renoveringslån

Lån & Spar Bank har ett renoveringslån som är särskilt utformat för att du ska kunna skrida till verket där hemma med ditt byggprojekt. När du ska ansöka om ett renoveringslån börjar du med att fylla i ett digitalt formulär. Därefter tar en handläggare hos Lån & Spar Bank kontakt med dig för att presentera det bästa låneerbjudandet för just ditt byggprojekt.

Fördelar med renoveringslån

Renoveringslånet har en av marknadens bästa räntor och omfattas av räntegaranti. En fördel med Lån & Spar Banks renoveringslån är att du får möjligheten att extraamortera när du vill och ytterligare en fördel är att du kan välja en återbetalningstid för lånet på mellan två till femton år, beroende på vad som passar dig bäst.

Hos Lån & Spar Bank kan du räkna på både möjlig månadskostnad och hur mycket du kan låna.

Fem steg till ditt byggprojekt

1. Ansök om lån
2. Få ditt erbjudande
3. Komplettera din ansökan
4. Signera kreditavtal med BankID
5. Invänta utbetalning

Effektiv ränta per 2020-10-15: 5,13%
Ring: 040–205 600
Detta är en annons i vilken renoveringslån hos Lån & Spar Bank marknadsförs.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Annons