5 tips: Lägg din egen golvvärme – billigare och bättre än klassiska alternativ

Golvvärme ska vara enkelt! Floorés golvvärme är utvecklad med utgångspunkt i att vem som helst ska kunna lägga golvvärme som är både billigare och mer energieffektiv än de klassiska alternativen.

Drömmer du att kunna tassa runt barfota hemma året om, eller att slippa få rysningar så fort du ställer dig på badrumsgolvet? Då är det dags att installera golvvärme hemma! Här är 5 saker som gör det extra lätt.

1. Spara in på elräkningen

Floorés golvvärmeskivor byter temperatur inom 45 minuter, jämfört med ingjuten golvvärme som kan ta upp 8 timmar. Tack vare Floorés aluminiumtäckta skivor får du även värme i 100% av rummets yta, istället för endast 70-80% med lösa golvvärmeplåtar.

2. Lika bra vid nybyggnation som renovering

Floorés golvvärme fungerar både vid nybyggnation och renovering. Tack vare den supertunna aluminiumbeklädda skivan, som leder värmen, går det att lägga ditt nya golv direkt ovanpå – så värmen kommer så nära som möjligt.

3. Krävs inget förarbete

Lägg din golvvärme på vilket underlag du vill! Frigolitskivorna, med aluminiumskiva på toppen, kan läggas direkt på de flesta underlag och fästs enkelt med vanliga byggprodukter som fix, golvlim eller skruv. Alla skivor innehåller också färdiga spår för värmerören och du behöver bara en vanlig brytbladskniv för att skära till dem.

4. Skyddar mot vind, kyla, fukt och mögel

Tack vare sin höga fukttålighet skyddar Floorés golvvärme mot både vind, kyla, fukt och mögel. Tricket ligger i att skivorna innehåller luft i form av expanderad polystyren, som har en mycket hög isolerande förmåga.

5. Går att lägga under alla typer av golv

Och det bästa till sist! Floorés golvvärmeskivor är tillräckligt fasta för att lägga golv direkt ovanpå. Trä, parkett och laminat läggs flytande. Sten, keramik och klinker läggs direkt på.

Om Flooré

Lokalt grundade Flooré AB från Torpshammar i Medelpad är idag den ledande leverantören av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Alla produkter går att köpa via återförsäljare och byggvaruhandlare över hela Sverige.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Annons