Hitta de dolda sladdarna och rören. Få en multidetektor tillsammans med Gör Det Själv här.

Det kan snabbt bli dyrt om man har otur och träffar en sladd eller ett vattenrör när man borrar i väggen. Alltså förutom att det är otroligt irriterande.

Många av oss har testat att knacka på väggen i ett försök att lista ut om det finns risk för att borrmaskinen skulle träffa något som den inte borde.

Det slutar dock ofta med att man istället ber en stilla bön och börjar utan att egentligen ha blivit klokare på vad som egentligen finns där bakom.

Hitta de dolda installationerna

Lyckligtvis har nya och smarta detektorer kommit ut på marknaden under de senaste åren och gjort det enklare för hemmafixaren att identifiera vad för slags överraskningar som finns i väggen, innan man börjar borra.

Vi vill gärna vara med och göra de många gör-det-själv-projekten lite enklare för våra läsare. Därför kan du få din egen multidetektor med Gör Det Själv, så att du snabbt och enkelt kan hitta rör och ledningar i väggen – och undvika dem!

Den smarta 5-i-1-multidetektorn från techPro har både avståndsmätare, metalldetektor, strömdetektor, fuktmätare och voltmeter.

Du kan läsa mer om detta supererbjudande här.