Mått:

Mått:

45 x 53 x 12 cm Kapacitet: 1-15 skruvlådor Material: Slagtålig polypropylen Vikt: Upp till 15 kg www.essve.se

Alla vi som ofta använder skruv vet hur pappersaskarna ser ut efter ett tag. Och vi vet också hur svåra de är att stapla om de har blivit lite fuktiga.

Den svenska skruvtillverkaren Essve har utvecklat en rad slagtåliga plastlådor i olika storlekar, så att de passar till deras skruvar och skruvbits.

Lätta att stapla

Då vi testade dem blev vi varse att boxarna är regntäta (men inte 100% vattentäta) och lätta att stapla. Etiketterna sitter på flera sidor så att man lätt kan att se vilka skruvar de innehåller, och vilka borr/bits som passar. Lådorna har samma höjd och bredd men olika längd, så vi kunde packa transportväskan med både små och stora askar, som det passade oss.

Smart "Lego-botten"

Vi kämpade lite med att få av locken från skruvlådorna innan vi satte ned dem i väskan. Locken skulle klickas fast i väskans botten, som Lego-klossar, och ovanpå locken ställde vi de tillhörande lådorna. Det förhindrar dem från att flytta sig i sidled under transporten även om väskan inte är helt full.

Skumgummit i väskans lock ser till att skruvarna stannar i sina lådor så att hela sortimentet är redo att användas när man öppnar väskan.

När vi testade att fylla hela väskan vägde den knappt 15 kg, men det är inte nödvändigt. En av fördelarna är ju att man bara tar med sig de skruvarna i väskan som man behöver.

ESSVE ESSBOX SKRUVSYSTEM MED VÄSKA

5 stars

Smart sätt att köpa och förvara skruv på. Slagtåliga lådor som tydligt visar innehållet och som kan transporteras i en specialväska. Väskan kan köpas separat, men följer ofta med i köpet när du handlar 10-12 lådor med skruv.

Pris: 1200 kr inkl. 12 askar skruv, 1 bitssats + bitshållare och en transportväska.

+

Ger överblick. Slagtålig.

÷

Passar bara Essves lådor.