hej

hej

Tävlingen är avslutad! Vinnaren blev Vilho Hietala som kan se fram emot att få robotgräsklipparen med posten.

Bosch Indego 400 Connect är en väldigt populär robotgräsklippare. Du får gräset klippt med ett enkelt fingertryck.

Indego-robotgräsklipparen använder det intelligenta navigeringssystemet Logicut. Med Logicut kan Indego registrera gräsmattans form och storlek och beräkna det mest effektiva sättet att klippa på. Den kommer ihåg var den redan har klippt.

Vinnaren dras 6 augusti 2018.

Tävlingsvillkor

För att tävla krävs det att du säger ja till att ta emot erbjudande och nyhetsbrev.

Tävlingen hålls av Gör Det Själv. Om du har några frågor om tävlingen är du välkommen att kontakta kundtjänst på tel. 08-555 454 02. Tävlingen pågår under perioden 22 juni till 6 augusti 2018 och 1 antal vinster lottas ut. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av redaktionen. Vinnaren dras bland de inkomna svaren/motiveringarna till deltagande i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Du får endast delta en gång. Vinnaren meddelas direkt via telefon den 6 augusti 2018 när tävlingen är avslutad.

Om vi inte kan komma i kontakt med vinnaren inom 3 dagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att dra en ny vinnare. Vinnaren offentliggörs HÄR PÅ SIDAN. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter. Du måste vara över 18 år och bosatt i Sverige för att delta. Anställda på Bonnier Publications International AS och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen.

Personuppgifter som lämnas i samband med att du deltar i tävlingen behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på www.bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy