Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Stark och säker liten vinkelslip

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Stanleys nya batteridrivna vinkelslip är en liten maskin med 125 mm slipskiva. Men eftersom den är byggd som en tvåhandsmaskin får man ett bra grepp.

Ett bakre, rakt handtag och ett främre stödhandtag ger perfekt grepp.

Denna vinkelslip ser lite annorlunda ut än alla andra enhandsmaskiner. Den påminner mer om de stora maskinerna med 230 mm skivor, men den använder små skivor på 125 mm.

Maskinens speciella utseende gör emellertid att man får ett fantastiskt bra grepp. Baktill finns plats för en hand (med handske) och framtill – i höjd med drivaxeln – sitter ett stödhandtag. Man slipper hålla runt motorn, som man annars måste göra när man använder en 125 mm vinkelslip. Det kändes bra.

LÄS OCKSÅ: Bli expert på vinkelslipen på 5 minuter

Tystgående vinkelslip

Motorn mjukstartar så att man slipper ryck när skivan kommer upp i varv. Den arbetar mycket tystare än motsvarande nätanslutna modeller. Den är nog lite klenare än en nätmaskin men på en laddning kapade vi en mängd armeringsjärn. Den är tyngre än en nätmaskin men man slipper ju sladden.

LÄS OCKSÅ: Test av vinkelslipar

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka