Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Fenomenal multiverktyg från Fein

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Feins nya 12 volts multiverktyg är av hög kvalitet och har ett enormt stadigt fäste för tillbehör. Det går lätt att byta tillbehören. Men vi saknar halkskyddande beläggning.

Test av Fein mulitverktyg 12V

Batteri: 12 V - 2,5 Ah

Varv/minut: 11 - 18.000

Oscillering hö/vä: 1,6

Vikt: 1,5 kg

Så snart vi tog fram Feins nya multiverktyg Multitalent från lådan satte vi igång med att göra hål i en 28 mm tjock skiva. Resultatet blev snabbt ett antal hål på 10 x 10 cm. Trots att maskinen arbetar med oscillering, alltså vibrationer, har Fein tack vare en antivibrationskontroll löst problemet med skakningar, som annars fortplantar sig upp via handen och handleden till underarmen. Vi märkte nästan inte att maskinen arbetade.

Fein förvaltar sitt arv

Det var Fein som för länge sedan uppfann multiverktyget där en liten såg rör sig i sidled med hög fart. Detta arv förvaltas på bästa sätt. Vår maskin arbetar med 11 000-18 000 rörelser i minuten. Dessa små rörelser är mycket effektiva. Med rätt tillbehör kan du såga, skrapa och slipa.

LÄS OCKSÅ: Test av multiverktyg

Lite mer greppsäkring, tack

Maskinens motorhus fungerar också som handtag och det är möjligt att få ett mycket bra grepp, men vi konstaterade att det var lite snålt med halkskyddande beläggning på maskinen. Den är för övrigt relativt lätt.

Strömbrytaren sitter bra till för att komma åt. Hastigheten regleras med en liten ratt.

En stor ros för batteriet som har en laddningsindikator i form av fyra lampor. Det går lätt att byta det och det sitter fast efter monteringen. Byte av tillbehör är enkelt och kräver inga verktyg. Det har aldrig varit enklare.

LÄS OCKSÅ: Bli expert på multiverktyget på 5 minuter

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka