Den nya 3-i-1 avståndsmätaren från Tech-Pro klarar alla mätuppgifter på ett lätt och säkert sätt.

Avståndsmätaren är nämligen utrustad med både lasermätare, ett smart mäthjul och ett genialiskt mätsnöre.

Och just nu får du den tillsammans med 2 nummer av Gör Det Själv för bara 129 kronor!

Avståndsmätarens funktioner

3-i-1 avståndsmätaren består av:

  • En lasermätare, där du med ett knapptryck snabbt mäter upp till 40 meter. Det är genialiskt när du ska mäta upp det nya trädäcket, bestämma arean av en vägg eller mäta infartens längd.

  • Ett måtthjul som lätt kan mäta längden på svängda eller oregelbundna ytor. Måtthjulet är också praktiskt när du ska dra ledningar och rör. Kör måtthjulet längs ledningssträckningen, så får du med detsamma veta hur lång ledning du behöver.

  • Ett mätsnöre som är som gjort för att använda när du ska mäta runt någonting, exempelvis ett stuprör, runt hörn eller liknande. Dra snöret runt det som ska mätas, tryck på knappen och läs av längden.

Alla mått visas på en bakgrundsbelyst LCD-display, som det går lätt och snabbt att läsa av.

Kort sagt får du med 3-i-1 avståndsmätaren ett redskap i verktygslådan som snart kommer att bli ditt förstaval när det gäller att mäta.

Du investerer 129 kronor och får:

  • 3-i-1 avståndsmätare (värde 399 kronor)

  • 2 nummer av Gör Det Själv (värde 156,50 kronor)

  • Fri tillgång till över 1000 gör-det-självbeskrivningar på Gör Det Självs hemsida (priset för en enda artikel är 29 kronor)

Du sparar 76 % jämfört med normalpriset!

Du har ingen bindningstid när du utnyttjar erbjudandet. Det vill säga att du kan säga upp din prenumeration precis när du vill.