Med den infraröda termometern kan du ta temperaturen på alla ytor. Du riktar bara laserstrålen mot objektet som du vill mäta temperaturen på, och med en gång visas den exakta temperaturen på skärmen.

Just nu får du en infraröd termometer tillsammans med 2 nummer av Gör Det Själv för bara 49,50 kronor. Du sparar 602 kronor i jämförelse till normalpriset:

””

En infraröd termometer löser många uppgifter

Den är smart när du ska mäta temperaturen på riktigt varma ställen exempelvis grillen eller om du ska mäta temperaturen på ditt dyra diamantborr till borrmaskinen för att undvika överhettning, eller om du bara på ett enkelt sätt vill mäta temperaturen på ett ställe som är svårt att komma åt. En IR termometer kan mäta temperaturer på alla ställen och på alla slags ytor.

Kontrollera golvvärmen med infraröd termometer

Den infraröda termometern kan användas till att se exakt var slangarna till golvvärmen ligger på bad- eller vardagsrummet. Du kan även se om golvvärmen fungerar som den ska genom att mäta temperaturen på golvytan på flera olika ställen på golvet.

Spara pengar på värmen med en infraröd termometer

Den infraröda termomtern är extra smart om du vill kontrollera temperaturen i din bostad. Med en infraröd termometer i handen kan du snabbt och lätt ta reda på om det finns värmeutsläpp från din bostad eller om det är köldbryggor i din isolering. Med andra ord kan du spara mycket pengar genom att gå igenom din bostad med en infraröd termometer.

  • Hitta köldbryggor
  • Avslöja bristfällig isolering
  • Kontrollera golvvärmen
  • Få bättre inneklimat
  • Mäta på alla ytor
  • Från -50 – +500 grader


””


Här i filmklippet kan du se hur smart den infraröda termometern är:


För bara 49,50 kronor!

Du får en infraröd termometer och 2 nummer av Gör Det Själv för bara 49,50 kronor.


””