NOVAPLUS borr-/skruvdragaren med det hållbara Li-Ion batteri.

NOVAPLUS borr-/skruvdragaren med det hållbara Li-Ion batteri.

Skruvdragare är även ett av våra mest populära erbjudande som du finner hos oss på Gör Det Själv. Och inte undra på varför. Du får nämligen 2 nummer av Gör Det Själv och borrmaskinen/skruvdragaren från Novaplus för endast 89 kronor.

””

En borrmaskin/skruvdragare är ovärderlig när du ska sätta igång med dina gör-det-självprojekt. Med borrmaskinen/skruvdragare från Novaplus får du en kraftig och robust maskin, som kan lösa en rad uppgifter i både huset och i trädgården.

Den kompakta borrmaskinen/skruvdragaren från Novaplus är utrustad med ett starkt 10,8 volts batteri med avancerad lithium-Ion-teknologi, som garanterar snabb uppladdning och lång batteritid. Den kraftiga motorn skruvar utan problem i 78 skruvar på 45 millimeter i en regel, innan batteriet behöver bytas.

Moderna Li-Ion-batterier är bl.a. kända för sin stora batterikapacitet. Därför får du en borrmaskin/skruvdragare med extra lång arbetstid. Då slipper du stå med en maskin som kör slut på ström mitt under arbetet.

FÖR ENDAST 89 KRONOR

””

Om borr-/skruvdragaren från NOVAPLUS

Borrmaskinen/skruvdragaren är utrustad med ett ergonomiskt, halksäkert grepp samtidigt som den är robust och behändig, så att du kan komma åt även på svåråtkomliga ställen.

Skruvdragaren har:

  • Moderna Li-Ion-batteri, för att ge snabb laddning och lång driftstid.
  • Kraftig LED-belysning, så att du kan arbeta på mörka ställen som i skåp och på vinden t.ex.
  • Ergonomiskt utformat handtag med halksäker beläggning.
  • 32 momentsteg som är lätta att ställa in, vilket gör den användbar till alla vanliga skruv- och borruppgifter.
  • Batteriindikator, så att du ser när maskinen behöver laddas.
  • Magnet som kan hålla en extra bit.
””