Få en multidetektor till ett MYCKET nedsatt pris HÄR

Våren närmar sig med stormsteg. För många hemmafixare betyder det också att det snart är dags att påbörja alla utomhusprojekt som varit vilande under vintern.

Terrassen ska kanske ha en genomgång och rengöras från smuts och alger. Kanske behöver gräsklipparen en översyn så att den är helt redo för kamp. Många har små saker som ska fixas innan det är dags för de större projekten.

Oavsett vilka projekt som väntar på dig och oavsett om de är stora eller små, så har Gör Det Själv en smart liten digital hjälpreda åt dig.

Massor av användbara funktioner

Den mångsidiga och funktionella 5-i-1-multidetektorn har en handfull funktioner som kan vara till god hjälp vid dina hantverksprojekt. Du kan bland annat använda den för att hitta strömförande ledningar eller metallrör inne i väggen, så att du slipper obehagliga överraskningar när du borrar.

Den innehåller också en digital avståndsmätare som kan mäta avstånd på upp till 15 m. Fuktmätarfunktionen gör att du smidigt och lätt kan mäta fukthalten i t.ex. träkonstruktioner, medan du med voltmeterfunktionen enkelt mäter laddningsnivån hos dina batterier såväl i hemmet som i bilen.

Själva multidetektorn är värd 599 kr, men just nu kan du få den tillsammans med 2 nr av Gör Det Själv för endast 99 kr + porto. KLICKA HÄR