Arbetslampa från festool ger bra ljus

Arbetslampan från Festool kan lysa upp ett ovanligt stort område med ett ljus som liknar dagsljus.

Festool gör sällan något halvdant och självfallet står deras arbetslampor också i en klass för sig. Det gör också deras Syslite Duo – med en ljusstyrka på hela 8?000 lumen och dessutom i en dagsljusliknande ljusfärg (5000 Kelvin).

Arbetslampa lyser upp stort område

Arbetslampan använder led-ljus, väger 3,4 kg, och den är utformad så att ljusspridningen är så stor som 180°. Det betyder i praktiken att den kan lysa upp ett betydligt större område än normalt, och du både ställa lampan på golvet, fästa den i ett Festool-stativ eller hänga den i en krok med hjälp av upphängningen på baksidan.

Eftersom det är en arbetslampa är den naturligtvis designad för att kunna klara av den tuffa miljön på en byggplats, och den är speciellt motståndskraftig mot både damm, vatten, fall och stötar (kapslingsklass IP 55).

Gedigen arbetslampa med lång strömkabel

Du flyttar runt ljuset via det stadiga handtaget, och den har en rejäl 4,8 meter lång strömkabel som kan rullas upp kring arbetslampans fot.

Vi har sett Festool Syslite Duo för omkring 3?000 kronor – utan stativ. Vill du ha ett stativ till din arbetslampa är det Festool ST DUO 200 som hör till. Och då hamnar den totala prissumman på drygt 4?000 kronor.

Arbetslampa från Festool – Syslite Duo – är utformad för att sprida ljus i 180°.

Arbetslampa – Festool Syslite Duo – bakifrån

Den 4,8 meter långa strömkabeln kan rullas upp runt arbetslampans fot.