Arbetsbockar - nya lösningar

Ett par arbetsbockar kan ibland vara värda sin vikt i guld eftersom de underlättar arbetet mycket. Så snart du arbetar utanför din verkstad är bockarna till stor nytta. Tack vare dem kan du spänna fast dina arbetsstycken och verktyg och de är rent av geniala om du behöver lyfta upp stora föremål för att kunna bearbeta dem.

De flesta klarar sig utmärkt med ett par billiga bockar för kanske ett par hundra kronor. Men om du är beredd att ge lite mer kan du få mycket smarta bockar som absolut underlättar jobbet och ökar arbetsglädjen.

De nya bockarna kan delas upp i två grupper. I den ena finner vi superpraktiska ministegar som också kan användas som bockar. I den andra finner vi mer klassiska bockar, men som har förbättrats med nya funktioner, bl.a. för att underlätta transport och förvaring.

De arbetsbockar vi presenterar kan lätt slås ihop och tar då nästan ingen plats vilket gör det lätt att ta med dem i bilen och förvara dem i garaget. De är också så starka att de kan belastas med tunga material.