Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vindskydd

Med ett vindskydd kan du njuta av solen utan att vinden stör. På dessa sidor hittar du många olika sorters vindskydd, så det finns garanterat ett som passar just dina behov.

Bygg ditt eget vindskydd

Ett vindskydd ger dig många fler utedagar under sommarhalvåret, så att du kan sitta och äta utomhus även om det blåser. Här i Sverige kan man vara säker på en sak när det gäller vädret: alldeles för många dagar är det för blåsigt för att sitta ute på altanen eller i trädgården. Vinden kan vi inte göra någonting åt, men vi kan bygga ett vindskydd.

Det finns otaliga sorters vindskydd. På dessa sidor finner du utförliga steg för steg-instruktioner för många olika slags vindskydd. Om du har bestämt att du ska bygga ett vindskydd handlar det bara om att bestämma dig för vilken sorts vindskydd det ska vara.

Ett vindskydd är inte bara ett vindskydd

Vindskydd finns i många olika varianter. De kan även byggas så att de passar just ditt behov och din smak. Vindskydd kan vara stora och stabila, men de kan också vara mobila. Vissa vindskydd är gjorda av trä, medan andra är byggda som levande vindskydd, fulla med klängväxter. Vilken typ passar din smak och dina behov?

Det mobila vindskyddet

Det flyttbara vindskyddet kan också göras på många sätt. Om du har ett vindskydd i trädgården kan du flytta runt det efter varifrån vinden kommer. Ett mobilt vindskydd är perfekt för att skapa små ytor med lä på dagar när solen steker, men vinden förstör stämningen.

Vindskydd på altanen

Ett vindskydd på altanen är en riktigt bra idé om du har en bestäm matplats på altanen, som du vill skärma av från vinden. Vindskydd för altanen finns även i många olika modeller och material, som du hittar bygginstruktioner för här på sidan. Du kan snabbt och lätt bygga ett vindskydd för din egen altan – särskilt om du följer den bygginstruktion där vi har använt ett systemplank, där delarna redan var sågade på förhand. Du hittar bygginstruktionen här: Vindskydd för altanen – på nolltid!

Din beställning
Beställning
Skapa Profil
Du är på väg att köpa tillgång till:
Totalt pris: null kronor
Mer för mindre?
Få över 1 000 byggbeskrivningar och full digital åtkomst för bara 29 kronor
    • Tillgång till över 1 000 digitala byggbeskrivningar
    • Du kan säga upp din prenumeration när som helst.
    • Efter erbjudandet fortsätter prenumerationen som en tillsvidareprenumeration för 79 kr i månaden
Endast 29 kr första månaden
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Tillbaka
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka