Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skärmvägg utomhus

Med ett vindskydd kan du njuta av solen utan att vinden stör. På dessa sidor hittar du många olika sorters vindskydd, så det finns garanterat ett som passar just dina behov.

Bygg din egen skärmvägg utomhus

En skärmvägg ger dig många fler utedagar under sommarhalvåret, så att du kan sitta och äta utomhus även om det blåser. Här i Sverige kan man vara säker på en sak när det gäller vädret: alldeles för många dagar är det för blåsigt för att sitta ute på altanen eller i trädgården. Vinden kan vi inte göra någonting åt, men vi kan bygga en skärmvägg.

Det finns otaliga sorters skärmväggar. På dessa sidor finner du utförliga steg för steg-instruktioner för många olika slags skärmväggar utomhus. Om du har bestämt att du ska bygga en skärmvägg utomhus handlar det bara om att bestämma dig för vilken sorts skärmvägg det ska vara.

En skärmvägg är inte bara en skärmvägg

En skärmvägg finns i många olika varianter. De kan även byggas så att de passar just ditt behov och din smak. Skärmväggar utomhus kan vara stora och stabila, men de kan också vara mobila. Vissa skärmväggar är gjorda av trä, medan andra är byggda som levande vindskydd, fulla med klängväxter. Vilken typ passar din smak och dina behov?

Den mobila skärmväggen

Den flyttbara skärmväggen kan också göras på många sätt. Om du har en skärmvägg i trädgården kan du flytta runt den efter varifrån vinden kommer. En mobil skärmvägg är perfekt för att skapa små ytor med lä på dagar när solen steker, men vinden förstör stämningen.

En skärmvägg på altanen

En skärmvägg på altanen är en riktigt bra idé om du har en bestäm matplats på altanen, som du vill skärma av från vinden. Skärmvägg för altanen finns även i många olika modeller och material, som du hittar bygginstruktioner för här på sidan. Du kan snabbt och lätt bygga en skärmvägg för din egen altan – särskilt om du följer den bygginstruktion där vi har använt ett systemplank, där delarna redan var sågade på förhand. Du hittar bygginstruktionen här: Vindskydd för altanen – på nolltid!

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka