Rengör grillgallret med ånga och skrubbning

Grillborsten "Grill Daddy" använder ånga till att lösa upp fastbränd mat på grillgallret. Handtaget är ihåligt och fylls med vatten som förångas när det hamnar på det glödheta grillgallret. Därefter skrubbar du som vanligt med stålborstarna.

SE OCKSÅ: 3 uppgraderingar till klotgrillen.

Det finns både en bred och en smal borste, så att alla hörn av grillgallret kan rengöras. Borstarna kan tas av och köras i diskmaskinen.

Rengör grillgallret med en batteridriven grillborste

Den batteridrivna grillborsten är utrustad med en liten motor, som driver en roterande borste. På så sätt slipper du slita själv när grillgallret ska rengöras. Men du måste själv föra borsten över gallret.

En fastmonterad skrapa hjälper till att ta bort större fastbrända matrester. Används på kallt grillgaller.

Rengör grillgallret med en robot

Vill du helst helt slippa att rengöra grillgallret, så finns det hjälp att få: Den senaste i raden av hushållsrobotar är nämligen robotgrillborsten!

"Grillbot", som den naturligtvis kallas, gör det hårda arbetet åt dig. Du behöver bara placera roboten på ett ljummet grillgaller och trycka på en knapp.

Avancerad teknik och tre olika rengöringsprogram ser till att anpassa borstarnas hastighet och rörelser, så att grillgallret blir så rent som möjligt.

Efter användning kan borstarna köras i diskmaskinen, medan roboten placeras i laddaren.