Byggbeskrivningar
Lätt
Svår

Du kan tryggt bjuda hem grannarna till en bit mat på terrassen om ett par veckor, även om du inte har några utemöbler just nu. De snickrar du nämligen snabbt och enkelt av standardvirke som finns på närmaste byggvaruhus.

Och du klarar dessutom av jobbet med endast några få verktyg. Som alltid underlättas jobbet om du har en rejäl maskinpark, men det är inte nödvändigt. Du klarar dig med en skruvdragare och en såg, helst en kapsåg med glidfunktion. Du kan under arbetet välja en enkel och sparsmakad stil eller lägga tid på detaljer.

Bestäm själv hur långa bord och bänkar ska vara. Du kan utan vidare förlänga dem lite för materialet är så gediget att det tål det. Och det blåser inte omkull. Passa på att grunda och måla alla delar innan de sätts ihop. Det har inte vi gjort för det är lättare att visa processen med omålat trä.

REDAKTIONEN REKOMMENDERAR: Få Gör Det Självs stora trädgårdsbilaga och en borr-/skruvdragare för bara 89 kronor

Erbjudandet består av en borr-/skruvdragare, 2 nummer av Gör Det Själv och en trädgårdsbilaga, som innehåller instruktioner för några av våra mest populära uteprojekt. ​ Du får allt detta för bara 89 kronor + porto. Du sparar 457 kronor!

Ja tack, visa mig mer om det stora erbjudandet nu!

LÄS OCKSÅ: Bygg en härlig utedusch