Här kontrollerar vår nyhetsredaktör Martin isoleringen i sitt sänkta innertak med inspektionskameran

Här kontrollerar vår nyhetsredaktör Martin isoleringen i sitt sänkta innertak med inspektionskameran

Det finns dessvärre många dumma exempel på felaktig efterisolering som kan medföra fuktskador på huset och kräver dyra reparationer. I värsta fall blir huset också hälsovådligt för dig och din familj.

Kontrollera din isolering med inspektionskamera

Isoleringen är ofta svårtillgängligt placerad – till exempel i skalmuren eller i krypgrunden. Därför rekommenderar vi att du använder en inspektionskamera för att komma åt.

Du kommer med blotta ögat att kunna se om din isolering är fuktig eller möglig. Du kan också kontrollera isoleringens tjocklek, och om mineralullen ligger rätt och med överlapp mellan lagren, så att värmen inte kan susa rakt igenom. Och saknas vindpapp eller ångspärr kommer kameran att avslöja det med.

Just nu får du en Pro-Tech inspektionskamera tillsammans med två nummer av Gör Det Själv.

””

VIDEO: här kan du se inspektionskameran i arbete: I denna video kan du se hur lätt det är att använda inspektionskameran till många olika saker.

Så gör inspektionskameran ditt arbete enklare

Du kan titta in i hålrum i väggar och murar, undersöka stopp i avlopp, kika upp under sänkta innertak, ned i motorer, under bilen m.m. Du böjer och vrider lätt den 80 cm långa kabeln, så att du kan nå in i alla skrymslen och vrår. Kamerahuvudet är vattentätt, så att du kan undersöka avlopp och vattenlås.

Med den integrerade LED-lampan i kamerahuvudet kan du även undersöka mörka utrymmen, som annars är omöjliga att komma åt med en ficklampa. Det följer med en magnet så att du kan fiska upp tappade föremål ur toaletten till exempel.

Den nya inspektionskameran från Tech-Pro

Den nya inspektionskameran från Tech-Pro

Inspektionskameran har:

  • Litet kamerahuvud på bara 14 mm, så att du kan få in det överallt.
  • Vattentät kamera, så att du kan använda den till att undersöka avlopp och vattenlås.
  • LED-lampa i kamerahuvudet.
  • 1,8" färgskärm med skarp bild.
  • 80 cm flexibel kabel, som är lätt att böja i alla riktningar.
  • Medföljande magnet som du kan montera och plocka upp tappade föremål med från t.ex. avlopp.
  • Medföljande krok, så att du kan fiska upp icke magnetiska föremål med kameran.

JUST NU FÅR DU: En Tech-pro inspektionskamera och två nummer av Gör Det Själv för BARA 99 kr. + 49 kr. i porto och exp. avg. Totalt 148 kr. Du sparar 752 kr.

””