Vinnarna av Sveriges Bästa GDS-projekt 2022 har hittats!

Sveriges bästa gör-det-själv-projekt är hittade, och i den här artikeln kan du se de superläckra vinnarprojekten.

Vi har fått in riktigt många projekt till vår tävling, och det har varit härligt att se hur duktiga och kreativa ni gör-det-självare är där ute!

Nu har vi i samarbete med SKIL haft tid att hitta de olika vinnarna.

Det har varit en svår uppgift eftersom nivån på många av projekten har varit skyhög. Men nu är vi redo att kunna presentera de olika vinnarna.

Du kan se vinnarprojekten här nedan.

Sveriges bästa Gör-Det-Själv-projekt

Vinnare är Tomas Johansson som har byggt en riktigt snygg veranda. Tomas vinner ett presentkort från SKIL på 25.000 kronor.

Det är en riktig 'New England-veranda', den är välbyggd och ser samtidigt fantastisk ut. Detaljerna är snygga och det är tydligt att Tomas som har byggt verandan vet vad han gett sig in på.

Här kan du kan se resten av bilderna av vinnarprojektet.

Bästa återbruk

Vinnare är Daniella Wahlbom som har byggt ett växthus av återvunna fönster. Daniella vinner ett presentkort från SKIL på 5.000 kronor.

Ett snyggt växthus byggt av gamla fönster kunde vi inte motstå. Det är snyggt gjort och det finns till och med utrymme för en liten myshörna där inne. Ett fantastiskt bra exempel på hur man kan återanvända material.

Här kan du se resten av bilderna av återbruksprojektet.

Bästa hantverk

Vinnare är Ravn Tormod Dahl som har byggt ett läckert hus av natursten. Ravn vinner ett presentkort från SKIL på 5.000 kronor.

Det här är verkligt snyggt hantverk. Det är inte lätt att bygga med natursten, och här ser vi ett enastående exempel på hur det ska göras. Ravn har själv anpassat de största stenarna så att de passar. Vi lyfter på hatten för det läckra projektet och belönar det med en förstaplats i tävlingen om bästa hantverk.

Här kan du se resten av bilderna av det imponerande hantverket.

Mest kreativa projekt

Vinnare är Gunnar Magnusson som har byggt en fåtölj av en motorhuv från en VW-bubbla. Gunnar vinner ett presentkort från SKIL på 5.000 kronor.

Ja men, varför inte? Det är både galet och kreativt, det som Gunnar har gjort - nämligen en fåtölj av en gammal motorhuv från en VW-bubbla. Dessutom har han försett fåtöljen med stötdämpare från samma bil. Vi har aldrig sett något liknande och Gunnar får en säker förstaplats i kategorin för mest kreativa projekt.

Här kan du se resten av bilderna av fåtöljen.

Publikpriset

Vinnare är Kjell-Åke "Kalle" Skarp som har byggt en fin lekstuga. Kjell-Åke vinner ett presentkort från SKIL på 10.000 kronor.

En riktigt fin lekstuga byggd av Kjell-Åke "Kalle" Skarp. Lekstugan är charmig med sin lilla veranda och det tegeltäckta taket. Våra läsare uppskattade också lekstugan och röstade in den på en förstaplats i tävlingen om publikpriset.

Här kan du se alla bilder av lekstugan.

Gör Det Själv säger stort GRATTIS till alla vinnare!

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Om Gör Det Själv