Vinn presentkort till jem og fix på 50.000 kronor

Gör Det Själv är tillsammans med jem & fix på jakt efter Sveriges bästa gör-det-själv-projekt. Skicka ditt projekt till oss och deltag i tävlingen om presentkort på 50.000 kronor!

Tag ett uppfriskande dopp i din egen pool, tänd därefter grillen och tillaga alla dina favoriträtter för en varm sommarkväll, medan du slappnar av i dina läckra loungemöbler.

Låter det som en perfekt sommardag i trädgården, så är det en bra anledning till att ta en runda på jem & fix, de har nämligen ett stort sortiment av just pooler, grillar, utemöbler och andra läckra tillbehör till trädgården.

Vinn presentkort till jem & fix för 50.000 kronor

Gör Det Själv är tillsammans med jem & fix på jakt efter Sveriges bästa gör-det-själv-projekt, och det finns vinster värda 50.000 kronor!

Oavsett vad du har byggt eller renoverat, är du välkommen att vara med. Förutom den stora huvudvinsten på 25.000 kronor till vinnaren av tävlingen, kan du också vinna i fyra andra kategorier: Publikpriset, Bästa hantverk, Bästa återbruk och Mest kreativa.

Du anmäler dig till tävlingen genom att skicka in bilder på ditt gör-det-själv-projekt till oss. Vi vill se en bild på det färdiga resultatet, precis som vi gärna vill se en bild på hur det såg ut från början. Men vi är minst lika intresserade av att se alla de bilder du har där emellan - ju fler bilder du skickar in, som visar byggprocessen, desto större är dina chanser för att juryerna och allmänhet ska se alla dina fina detaljer när de väljer ut vinnarna!

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Om Gör Det Själv