Vinn 50.000 kronor till jem & fix

Gör Det Själv och jem & fix letar efter Sveriges bästa gör-det-själv-projekt. Skicka bilder till oss på ditt gör-det-själv-projekt och tävla om presentkort för 50.000 kronor till jem & fix.

Skicka massor av byggbilder

Skicka bilderna till oss på dina färdiga gör-det-själv-projekt och var med i tävlingen om presentkort för 50.000 kronor.

Du har säkert redan bilderna i mobilen, och du får tävla med så många projekt som du vill - du måste bara ha gjort dem själv!

Oavsett vad du har byggt eller renoverat så är du välkommen att vara med.

Du har hela 5 vinstchanser!

Det riktigt stora förstapriset som du kan vinna är på 25.000 kronor, Publikpriset är på 10.000 kronor, och så blir det även priser till Bästa hantverket, Bästa återbruket och Mest kreativa, som alla tre vinner 5.000 kronor vardera (totalt 15.000 kronor). Här kan du läsa om de 5 olika vinsterna.

Använd sommaren för att ge bostaden lite kärlek

Det är läge att använda de varma och torra sommarmånaderna för att fräscha upp bostaden eller laga de brister som du inte fixade under de kalla månaderna.

På jem & fix hittar du allt som du behöver till både reparationer och till nya projekt i och runt huset.

Så behöver fasaden fräschas upp med ett lager färg? Ska du anlägga en ny uppfart eller stenterrass? Eller klipper den gamla gräsklipparen inte längre gräset helt perfekt?

Så ta en runda till jem & fix, här hittar du allt som du behöver till dina projekt.

Ska du lägga ny marksten eller plattor på terrassen, i trädgården eller på uppfarten? På jem & fix får du massor med inspiration om du funderar på att lägga nya trädgårdsplattor, stenterrass eller marksten.

Det är viktigt vilken färg du väljer när du ska måla utomhus. På jem & fix hittar du mycket billig färg att använda utomhus, och du hittar både sockelfärg, murfärg, fasadfärg och takfärg i flera olika färger och kvaliteter.

En snygg och välvårdad gräsmatta måste klippas regelbundet, och då krävs en bra och rejäl gräsklippare av god kvalitet. På jem & fix hittar du ett stort utbud av billiga gräsklippare i många olika varianter, så oavsett om du har en stor eller liten gräsmatta, har jem & fix en gräsklippare som passar till dig och din trädgård.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Om Gör Det Själv