1. Förfärliga hemmasnickrade presenter

Hemmasnickrat kakfat gör det själv DIY

De påminner om kreationer från slöjdlektionerna i fjärde klass och är i bästa fall oanvändbara, men med en hemmafixare i huset är de svåra att undvika; de hemmasnickrade presenterna. Repertoaren omfattar sirligt svarvade träfat, skärbrädor med fantasirika urfräsningar och eleganta "designmöbler".

2. Ofärdiga projekt

Smyglister paneler infattningar

Det är härligt att se alla saker som en hemmafixare pysslar med i hemmet. Men man kunde kanske önska sig – bara någon gång ibland – att projekten avslutas. Helt och hållet. Till exempel sockellisterna i barnrummet. Och smyglisterna i vardagsrummet ... se nu till att få dem på plats!

3. Underliga konstruktioner

Du har ju alltid drömt om en motoriserad ölkylare i trädgården, eller hur? Ett matbord med inbyggd Jägermeister-automat? Eller kanske bara en smart utvikbar säng? Med en hemmafixare är chansen (eller risken) stor att få ett hem fyllt med de märkligaste konstruktioner.

DEN BÄSTA JULKLAPPEN: [Uppgradera din hemmafixare med en prenumeration.](http://bonniershop.nu/gds/g%C3%B6r-det-sj%C3%A4lv&media=gds?utm_source=gds.se&utm_medium=redaktionel&utm_campaign=redaktionelt link)