Se de 7 mest populära testen av verktyg just nu

På Gör Det Självs hemsida hittar du mer än 60 oberoende test av olika verktyg och trädgårdsmaskiner. Här kan du se de 7 mest populära testen av verktyg just nu.

Vi ger dig underlag för att bestämma vilka verktyg som passar till just dina behov. Det dyraste är nämligen inte alltid det bästa...

Som prenumerant har du tillgång till alla våra verktygstest!

Året ut för 9 kronor:

OBS: Vi testar alltid kända produkter som du kan hitta på din lokala byggmarknad.

Just nu är de här 7 testen de mest populära bland våra läsare:

Vi testar 6 av marknadens starkaste 18-v-skruvdragare. Även i ett superstarkt startfält, står vinnaren i en klass för sig - och det är ändå en av de billigaste.

Cirkellasern kastar en obruten lasermarkering på 360° runt sig. Den är genialisk när du t.ex. ska lägga golv, bygga en altan eller en gipsvägg. Vi har testat sju populära modeller med stora skillnader i pris, kvalitet och funktion.

Vi testar 7 av de mest populära kap-/gersågarna under 4000 kr. Det är stor skillnad på kvaliteten och mängden extra funktioner.

Glöm allt vad gäller hammare och spik om du ska sätta upp trätak eller montera metervis med lister. Spikpistolen gör arbetet enklare, snabbare och roligare. Vi har testat sex populära modeller.

De bästa avståndsmätarna är så exakta att du utan tvekan kan kasta bort både måttband och tumstock. Vi testar 7 avståndsmätarna, som alla kan köpas för runt tusenlappen.

Grovdammsugare kan hantera allt från ultrafint stendamm till halvstora stenar och mindre tegelbitar. Vi har testat 6 populära modeller som till och med kan suga upp vatten.

Multiverktyget är genialiskt för en massa olika slip- och skäruppgifter. Vi har testat sju toppmoderna 18 volts-maskiner.

Så här testar vi!

Vi har oftast 6-8 maskiner med i varje test.

Vi testar alltid en lång rad olika parametrar - t ex precision, ergonomi, styrka, uthållighet och ljudnivå.

Vår Testredaktör Martin utsätter alla maskinerna för exakt samma test. Baserat på deras betyg och pris utser Martin därefter en Testvinnare och ett Bra Köp.

Du får ett detaljerat formulär för varje maskin som har deltagit i testet. Du får också en mer detaljerad genomgång av testvinnaren.

Du får 18 nya test om året

Och det tillkommer hela tiden nya test, varje år gör vi nämligen hela 18 test av olika verktyg.

Med Gör Det Själv får du:

 • Full tillgång till hela hemsidan med beskrivningar till både hus och trädgård
 • Mer än 1000 byggbeskrivningar
 • Steg-för-steg-beskrivningar och utförliga ritningar
 • Kompletta materiallistor, så att du vet exakt vad du ska köpa
 • 3D-modeller som du kan vända och vrida på
 • Materialguider för överblick över de olika byggnadsmaterialen
 • Videor på svenska - gjorda av våra erfarna hantverkare
 • Video-app med instruktion till mer än 160 av hemmets viktigaste reparationer

Gör Det Själv – din garanti för ett bra resultat

Året ut för 9 kronor:

OBS: Det finns ingen bindningstid när du använder dig av erbjudandet. Det vill säga att du kan säga upp din prenumeration precis när det passar dig.

  Andra läser just nu ....

  Mer i samma kategori Om Gör Det Själv