Även om hemsidan ser ny ut är det fortfarande samma matiga innehåll du hittar på gds.se. Upptäck vår nya hemsida och hitta inspiration och instruktioner i otaliga artiklar, och fler än 1000 steg för steg-guider.

Vad innebär det för mig?

Nu funderar du kanske på vad det innebär för just dig. Och det innebär faktisk inga större förändringar än att du nu kan läsa vårt innehåll i en mer användarvänlig version. Även på mobilen och läsplattan.

Du har fortfarande tillgång till samma material:

Om du har hämtat artiklar och bygginstruktioner hittar du dem fortfarande inne på hemsidan. Som en nyhet kan du nu även se en lista över dina senast besökta sidor på din profil. Detta för att lättare kunna hitta tillbaka till artiklar.

Exklusivt låst innehåll för prenumeranter:

Många av våra artiklar och bygginstruktioner kommer att vara låsta även i fortsättningen, så att det bara är du som är prenumerant som kan läsa dem gratis. Om du inte är prenumerant kostar det 29 kronor att köpa en artikel eller bygginstruktion.

Du får fortfarande 3 nyhetsbrev i veckan från oss:

Vi skickar fortfarande våra 3 redaktionella nyhetsbrev i veckan till, dig med säsongsbetonade och aktuella artiklar från gds.se.

Om du inte redan får vårt nyhetsbrev kan du registrera dig här: Ja tack! Registrera mig för nyhetsbrevet nu!

Vår facebookgrupp är fortfarande den samma:

Vi fortsätter dela tips, knep, artiklar och andra gör det själv-relaterade saker i vår facebookgrupp. Om du inte redan känner till den kan du hitta den här: Gör Det Själv på Facebook

Få tillgång till alla artiklar för BARA 19 kronor!

Vi har fortsatt exklusivt innehåll på hemsidan, som du kan läsa gratis som prenumerant. Om du inte är prenumerant kostar det 29 kronor att köpa en artikel eller bygginstruktion. Vill du ha tillgång till allt innehåll på vår hemsida kan du få det för bara 19 kronor.

Få tillgång till alla artiklar för bara 19 kronor: Ja tack. Visa mig erbjudandet nu!

Det är med stor glädje vi välkomnar dig till Gör Det Självs nya hemsida, så vi hoppas du kommer att uppskatta den, och vill ta en stund till att utforska innehållet. Om du upplever problem eller har frågor är du välkommen att skriva till oss på [email protected]