Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

STORTEST: Gigantisk skillnad på slagskruvdragare

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

100 sekunder. Så stor är skillnaden mellan den snabbaste och långsammaste slagskruvdragare i vårt kommande stortest, när det handlar om att slå i en stor fransk skruv.

Stortest av slagskruvdragare 2022

Vår testredaktör Martin står i verkstan och testar just nu slagskruvdragare för att kunna dela ut den stora guldmedaljen! Och redan nu har vi en uppfattning om den otroliga skillnaden i styrka.

Den snabbaste testdeltagaren klarar av att slå i en enorm fransk skruv på 8x180 mm ända in på bara 10 sekunder, medan testets långsammaste behöver hela 110 sekunder. Det bästa som finns att säga om den långsammaste i skrivande stund är att den inte vrider runt armbågen lika mycket när den arbetar, just eftersom den är så svag. Förutom själva styrketestet testas också ergonomi, funktioner och kvalitet.

Testredaktören tar tid på hur snabbt testets 7 slagskruvdragare kan slå i en jättestor fransk skruv ända in.

Kort om slagskruvdragare

Slagskruvdragaren är ett oumbärligt elverktyg när det ska drivas in MÅNGA skruvar. Till stora projekt som trädäck, plank och små byggnader är den helt genialisk.

I motsats till den vanliga, gammeldags skruvdragaren som vrider i skruvarna, fungerar slagskruvdragaren så att den slår runt skruven med många små slag. De små slagen gör att maskinen är mycket starkare, och även om det kanske låter löjligt att "slå i skruvarna" så skonar det faktiskt handled och armbåge, när de inte vrids runt hela tiden.

Se fram emot augusti månad, när den nya stortestet av slagskruvdragare hamnar här på hemsidan. Under tiden kan du läsa många andra purfärska stortest här.

Här ser du ett "behind the scene"-klipp från stortestet av slagskruvdragare 2022.

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka