Du får 312 nya artiklar under 2022!

Varje ny artikel börjar som en rubrik på en post it-lapp, och nu under 2022 hamnar det 312 färska post it-lappar, alltså artiklar, här på hemsidan!

Byggbeskrivningar, materialguider, verktygstest, tips och tricks och allt annat! Vi producerar varje år hundratals nya artiklar till dig. I runda tal blir det till 312 under 2022, vilket motsvarar omkring 1.400 tättskrivna tidningssidor fulla av steg-för-steg-bilder, ritningar och hantverkarkunskap om de senaste materialen och verktygen.

Under 2022 kan du bland annat se fram emot massor av nya trädäck, swimmingpools, innerväggar, härliga orangerier, kök, golv, isolerade vindar med mera, samt +300 frågor/svar, +500 finfärska nyheter och hundratals verktygstest.

Från idé till artikel

Under året samlar vi ihop högar med idéer till artiklar som vi gärna vill göra, precis som vi också ser till att ha en massa läckra byggprojekt på lager. En gång om året går vi sedan igenom allt det material som vi har samlat ihop och planerar nästa års utgivning. Det går ungefär till så här:

Vi börjar med att tejpa upp vårt gigantiska rutnät på väggen.

Sedan skriver vi en rubrik för varje artikelidé på en post it-lapp som vi klistrar upp på rutnätet.

Efter 3 långa och arbetssamma dagar, där vi diskuterar varenda idé och placerar ut dem på den mest relevanta platsen, så är planeringen färdig! Och så får cheferna sätta igång att göra en backup med mobilkameran. :-)

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Nytt från redaktionen