Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Du får 312 nya artiklar under 2022!

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Varje ny artikel börjar som en rubrik på en post it-lapp, och nu under 2022 hamnar det 312 färska post it-lappar, alltså artiklar, här på hemsidan!

Post it

Byggbeskrivningar, materialguider, verktygstest, tips och tricks och allt annat! Vi producerar varje år hundratals nya artiklar till dig. I runda tal blir det till 312 under 2022, vilket motsvarar omkring 1.400 tättskrivna tidningssidor fulla av steg-för-steg-bilder, ritningar och hantverkarkunskap om de senaste materialen och verktygen.

Under 2022 kan du bland annat se fram emot massor av nya trädäck, swimmingpools, innerväggar, härliga orangerier, kök, golv, isolerade vindar med mera, samt +300 frågor/svar, +500 finfärska nyheter och hundratals verktygstest.

Från idé till artikel

Under året samlar vi ihop högar med idéer till artiklar som vi gärna vill göra, precis som vi också ser till att ha en massa läckra byggprojekt på lager. En gång om året går vi sedan igenom allt det material som vi har samlat ihop och planerar nästa års utgivning. Det går ungefär till så här:

Vi börjar med att tejpa upp vårt gigantiska rutnät på väggen.

Sedan skriver vi en rubrik för varje artikelidé på en post it-lapp som vi klistrar upp på rutnätet.

Efter 3 långa och arbetssamma dagar, där vi diskuterar varenda idé och placerar ut dem på den mest relevanta platsen, så är planeringen färdig! Och så får cheferna sätta igång att göra en backup med mobilkameran. :-)

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka