Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

6 nya byggbeskrivningar den här veckan

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Gjut en bänkskiva av terrazzo, lägg ett grönt tak, utnyttja utrymmet i kattvinden eller bygg ett nytt plank. De här beskrivningarna har tillsammans med många andra precis landat på Gör Det Självs hemsida!

Nytt-den-här-veckan-9

Gjut en bänkskiva av terrazzo

När du själv gjuter en bänkskiva av terrazzo har du möjlighet att sätta din egen personliga prägel på skivan, så att den ser ut precis som du vill.

Klicka här för att öppna byggbeskrivningen

Så här lägger du ett grönt tak på carporten

Ett grönt tak är inte bara snyggt och hållbart. Det är också rena himmelriket för all världens insekter och så är det i stort sett underhållsfritt. Vi visar hur du förstärker den bärande konstruktionen och lägger ett “levande” tak som gör grannarna gröna av avund.

Klicka här för att öppna byggbeskrivningen

Det er både nemt og hurtigt, hvis du bygger en færdig kommode ind i opbevaringsmøblet under skråvæggen.

Utnyttja ditt snedtak

Har du ett rum med snedtak, en kattvind eller en nisch i väggen? Om du själv bygger en skräddarsydd möbel får du optimal nytta av utrymmet. Det är en enkel Det är en enkel lösning - särskilt om du väljer att använda färdigbyggda komponenter, t ex en byrå.

Klicka här för att öppna byggbeskrivningen

Egehegn til spotpris

Massiv ek till bästa pris

Köper du bakved av ek från ett sågverk kan du bygga ett snyggt, levande staket som håller länge. Priset för ett 2 meter högt staket är endast ca 600 kr per meter.

Klicka här för att öppna byggbeskrivningen

Lär dig montera en ny skorsten till din kamin

En modern kamin försedd med rätt skorsten och gott om lufttillförsel ger miljövänlig och billig värme. Du kan själv göra jobbet, men du måste förbereda dig väl och vara noggrann.

Klicka här för att öppna byggbeskrivningen

Bygg ett bullerplank klätt med ekribbor

En beklädning med lodräta ribbor är snyggt. Här visar vi hur du bygger ett bullerplank klätt med ribbor av ek. Resultatet blir praktiskt och effektivt men framför allt riktigt snyggt. Vi hade turen att få tag på ett parti ekträ till ett rimligt pris, men du kan så klart bygga planket av vilket träslag du vill.

Klicka här för att öppna byggbeskrivningen

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka