Känner vi inte alla någon som verkligen skulle behöva en prenumeration på Gör Det Själv?

Vi talade om det på lunchen i dag. Och vi på Gör Det Självs redaktion kunde i varje fall komma på flera i vår bekantskapskrets som vi gärna skulle vilja en prenumeration på Gör Det Själv:

  • Journalisten Bjarke vill ge en prenumeration till sin storebror som har tio tummar, och precis har flyttat till ett hus för första gången. Hans helger kommer att fyllas med många gör det själv-projekt de kommande åren. Så han skulle verkligen ha nytta av en prenumeration på Gör Det Själv.

  • Webbassistenten Cecilie har en svärfar, som spenderar många timmar i verkstaden, och älskar att laga grejer. Han borde läsa Gör Det Själv.

  • Webbredaktören Annes mamma ska både bygga ett nytt förråd och ett garage till sommarstugan.

  • Videoredaktören Morten vill gärna ge en prenumeration till sin svärson, så att han själv slipper rycka in som snickare.

  • Redaktionschefen Kirsten vill gärna ge en prenumeration till sin man - med förhoppning om att han under 2018 bygger den träaltan som de har talat om så länge ...

  • Chefredaktören Søren vill ge en prenumeration till sin granne. Han är nämligen lite rädd för att göra det själv, för att han inte tror att han kan. Men varje gång han lånar Sørens verktyg och får ett par goda råd på vägen, så brukar resultatet bli riktigt bra. Och det är ett stort nöje att se en fullvuxen man vara lika stolt som en skolpojk som visar upp sin första egenbyggda koja.

Vem känner du som borde få Gör Det Själv i julklapp?

Vem känner du som borde få en prenumeration på Gör Det Själv i julklapp? Är det din man, fru, fästman/fästmö, kompis, granne, bror eller någon helt annan? Är det julklappen till någon som har allt? Eller är det den perfekta gåvan till någon som är trött på att behöva förlita sig på hantverkare?

I år har vi gjort det väldigt enkelt för dig att köpa presentkort på Gör Det Själv. Du gör det här: Köp presentkort på Gör Det Sjäv

En blixtsnabb julklapp för bara 199 kroner!

När du ger bort Gör Det Själv i julklapp väljer du själv om du vill ge 5, 8 eller 12 nummer:

  • 5 nr för 199 kr
  • 8 nr för 349 kr
  • 12 nr för 499 kr

BESTÄLL NU: Presentkort på Gör Det Själv i julklapp


Du kan lägga till en personlig hälsning och en bild på presentkortet. Du får presentkortet direkt i din inkorg, och mottagaren löser själv in presentkortet online. Prenumerationen avslutas automatiskt, så ingen behöver komma ihåg att säga upp prenumerationen senare!

Glada julhälsningar,

Søren Prien – Chefredaktör och gör det självare

Ps. Ger du din man Gör Det Själv med förhoppningen om att det blir under 2018 han sluför något av trädgårdsprojekten? Då får du ge honom 12 nummer. För då får han tidningen även i sommar, då vi visar hur man billigt och lätt tar sig igenom alla trädgårdsprojekt. Oavsett om det är trätaltanen, växthuset eller gräsmattan som ska få sig ett lyft.