Gör Det Själv och jem & fix letar efter Sveriges bästa gör-det-själv-projekt

Tillsammans med jem & fix är Gör Det Själv på jakt efter Sveriges bästa gör-det-själv-projekt 2023. Det finns presentkort för 50.000 kronor att vinna!

I år igen letar vi efter Sveriges bästa gör-det-själv-projekt. Gör Det Själv är tillsammans med jem & fix på jakt efter de häftigaste gör-det-själv-projekten, och DU kan deltaga och vinna presentkort för 50.000 kronor till jem & fix.

I förra årets tävling vällde det in en massa häftiga projekt: trädäck, skåpslösningar, förråd, ombyggnader ute och inne, kök, badrum, tak, innerväggar, överbyggnader, möbler, pooler och hundratals andra stora och små snygga, smarta, kreativa och läckra gör-det-själv-projekt.

Oavsett vad du har byggt eller renoverat så är du välkommen att vara med. Förutom den stora vinsten på 25.000 kronor till vinnaren av hela tävlingen har du också möjlighet att vinna i fyra andra kategorier: Publikpriset, Bästa hantverket, Bästa återbruket och Mest kreativa.

Skicka massor av byggbilder

Du medverkar i tävlingen genom att skicka in bilder av ditt gör-det-själv-projekt till oss. Vi vill se en bild av det färdiga resultatet, precis som vi också vill se en bild av den råa utgångspunkten. Men vi är minst lika intresserade av att se alla de bilder som du har tagit däremellan - ju fler bilder du skickar som visar byggprocessen, desto större är dina chanser att juryerna och allmänheten kan se alla dina fina detaljer när de väljer ut vinnarna!

Har du koll på maskinparken till trädgården?

Letar du efter nya trädgårdsredskap för att underlätta de många timmarna i trädgården? På jem & fix har de många trädgårdsredskap för alla slags uppgifter i och omkring trädgården, oavsett om du ska beskära rosor, kratta löv eller klippa gräset.

Med rätt trädgårdsredskap blir allt trädgårdsarbete mycket roligare, snabbare och lättare att utföra. Så har din gamla sekatör blivit slö, eller har sopkvasten sett bättre dagar, kan du snabbt hitta allt du saknar hos jem & fix. Urvalet av trädgårdsredskap omfattar förutom beskärnings- och sopredskap även skyfflar och spadar, räfsor och krattor, skottkärror och säckkärror samt presenningar och ett stort utbud av diverse handredskap till både små och stora projekt i trädgården.

På jem & fix hittar du ett stort urval av gräsklippare, och du hittar naturligtvis även alla de tillbehör som krävs för att du ska få optimalt ut av den.

Hos jem & fix hittar du många olika slags trädgårdsslangar. Trädgårdsslangen kan t ex användas för vattning på sommaren, när solen kan torka ut gräsmattan helt, för att skölja av bilen på uppfarten, för att nå trädgårdens alla blomrabatter och mycket annat.

Skottkärra och säckkärra används till många av trädgårdens uppgifter och byggprojekt och kan bespara dig riktigt mycket slit och släp. De gör det lätt att transportera tunga material. Hos jem & fix hittar du ett stort urval av skottkärror och säckkärror.

    Andra läser just nu ....

    Mer i samma kategori Om Gör Det Själv