Det skjer nye ting hos Gjør Det händer nya saker på Gör Det Själv. Våra duktiga tidnings-hantverkare har byggt en ny stomme till vår tidning. Några saker är utbytta, andra är omgjorda, men det allra mesta är endast förnyat och förbättrat, och nu är vi till slut redo att avslöja det nya utseendet.

Nya, spännande sektioner

När vi gör förändringar i tidningen ska det självklart vara förändringar som du som läsare har användning av. Därför har vi behållit alla de goda bitarna, men också lagt till några nya sektioner i tidningen. Bland annat en ny och utökad testsektion med noggranna tester av nya verktyg. Här tittar vi även på material, kläder och tillbehör.

Koll på det grundläggande

Ny är också vår bas-sektion där vi tar upp det mest grundläggande. Hur hanterar man vissa typer av verktyg och material? Vilka är de rätta teknikerna, och hur gör man? Du kan också använda vår sektion Det enkla sättet, där du får mängder av tips för att göra det själv – på det enkla sättet.

Gör Det Själv-själen förblir intakt

Även om vår tidning genomgår en förvandling ska du inte vara rädd för att det kommer att gå ut över den höga kvaliteten. Alla detaljerade beskrivningar och tips som du är bekant med kommer fortsatt att vara en del av Gör Det Själv, och våra duktiga experter kommer fortsatt att komma med goda råd om hur du hanterar små och stora hantverkarprojekt, både ute och inne.

Du kommer självklart också att ha tillgång till vårt enorma gör-det-själv-arkiv på nätet, där du kan hitta beskrivningar för just det projekt du håller på med.

Beställ Gör Det Själv här.