Ta tjuven på bar gärning med en IP-kamera. Se hur mycket du sparar med Gör Det Själv HÄR

När du är borta en länge stund är det alltid bra att veta hur det står till därhemma – t.ex. om barn eller husdjur är ensamma hemma.

Du kanske också vill vara säker på att det inte smyger omkring tjuvaktiga typer i området och rotar bland dina saker.

Le mot kameran, skitstövel!

Även om fler och fler skyddar sitt hem mot inbrott med hjälp av bättre lås och effektiva beslag är det tyvärr fortfarande många som får husfriden förstörd av inbrottstjuvar.

Men så behöver det inte vara. Om du skulle ha sådan otur att du får oväntat besök när du är borta, kan du lyckligtvis ta tjuven på bar gärning – eller i alla fall se till att han enklare åker fast efteråt.

Just nu kan du få en IP-kamera tillsammans med Gör Det Själv. En liten säkerhetskamera som aktiveras när den registrerar rörelse och skickar en varning direkt till din mobiltelefon så att du kan agera direkt.

Så här fungerar det

Den smarta kameran har en inbyggd rörelsesensor och kan meddela dig på din telefon om den registrerar rörelse. Den är enkel att sätta upp och behöver bara anslutas till ditt trådlösa nätverk.

När du har hämtat den tillhörande NetCam-appen till din telefon har du tillgång till live-inspelningar, och du kan enkelt styra alla funktioner.

Kameran kan anslutas till upp till 4 enheter samtidigt och appen fungerar på både iPhone- och Android-telefoner.

Du kan läsa mycket mer om den smarta kameran och det fina erbjudandet HÄR

Eller ta en närmare titt i videon nedan.