Saknar du något i din verktygslåda eller behöver du en ny, praktisk jacka för höstens utomhusprojekt? Som prenumerant på Gör Det Själv kan du nu shoppa loss med gott samvete i vår nya rabattshop. Här får alla prenumeranter upp till 80 % rabatt på massvis av produkter – bland annat avståndsmätare eller digitala vinkelmätare och vattenpass som gör de praktiska projekten både roligare och enklare för den moderna fixaren.

Du kan även hitta smarta jackor, utrustning till bilen och mycket mer av hög kvalitet från kända varumärken till dina gör det själv-projekt, till långt under vanliga reapriser.

Vi uppdaterar hela tiden shoppen med nya produkter, så att du kan hitta precis det du behöver för stunden – eller kanske hittar du den perfekta presenten att lägga i korgen till någon som förtjänar en extra fin gåva till ett extra bra pris.

Just nu kan du bland annat köpa: Avståndsmätare med laserlys till 119 kr. Som abonnent sparar du mer än 70 procent jämfört med normalpriset!! Digitala vinkelmätare till 319 kr. Som abonnent sparar du en tredjedel av priset!

Besök rabattshoppen och se alla de fina rabatterna här.