Handen var stadig som en klippa, ögat skarpt som ett stämjärn och ändå resulterade våra ansträngningar med att listen är en halv millimeter för kort, att hyllan gapar i hörnet, och att det ena skåpet hänger lite lägre än de andra två.

Bli prenumerant på Gör Det Själv och få ett mätredskap som både fungerar som vattenpass, digital vinkelmätare och linjelaser.

Vinkelmätaren berättar automatiskt för dig vilken vinkel du har, och du kan lätt låsa fast den när du har fått den önskade vinkeln på plats. Därtill är det inbyggda vattenpasset försett med en linjelaser som ser till att du alltid har en lodrät eller vågrät linje - och plötsligt har mätningsarbetet blivit mycket lättare.

Om Gör Det Själv:

Gör-det-själv-folk har roligare än andra människor. De får massor av arbetsglädje och de sparar massor av hantverkarutgifter. Med en prenumeration på Gör Det Själv är du i goda händer. Vi visar dig hur - steg för steg. Allt är godkänt av hantverkare och våra experter. Så det är bara att komma i gång - vi är med dig hela vägen.

Få Gör Det Själv och en digital vinkelmätare - klicka här >>