Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Ny epoxyfog håller duschen ren från smuts och mögel

Spara artikel Du måste vara inloggad för att kunna spara artiklar

Ajöss med fläckar, kalk och mögel på kakel och fogar. Epoxymassan Starlike är både stark, smuts- och vattenavvisande och förebygger till och med svampangrepp.

starlike epoxy fogmassa - kakel

Ny epoxymassa för kakel ger en stark yta som är lätt att rengöra.

Epoxy är överlägset i sin styrka. Det fäster vid alla material och härdas till en stenhård yta, som klarar stor belastning. Vi känner till epoxy i form av lim och färg – och nu även fogmassan Starlike.

Starlike från Litokol har hög fästbarhet när det är genomhärdat. Det gör att massan är högst lämplig till reparationer och uppbyggnad av våtrum. Den kan till och med användas utomhus, eftersom den inte påverkas av UV-strålar.

Kakelfix, fogmassa och försegling i en enda produkt

Om tillverkaren håller vad de lovar, så är epoxymassa till kakelarbete inte bara något nytt. Det är dessutom mycket lättare att arbeta med. För du kan använda massan både som kakelfix, fogmassa och förseglare. Det har vi aldrig sett tidigare.

LÄS OCKSÅ: Hitta rätt kakelfog

VIDEO: Så här arbetar du med Starlike epoxymassa:

De mest uppenbara fördelarna får du under fogarbete och försegling. Enligt tillverkaren är epoxymassa noga genomtestad och även under extrema förhållanden bibehåller fogen en slät, skinande och färgäkta yta.

Starlike finns i mer än 100 olika färger, som du kan använda på allt från klinker, glas- och metallmosaik, natursten och glasblock. Epoxymassan finns i förpackningar på 2,5 och 5 kg.

starlike epoxy fogmassa

Epoxymassan Starlike finns i mer än 100 olika färger

Skapa Profil

purchase.course_name_message

Skapa Profil
Du ska skriva in ditt förnamn
Skriv in ditt efternamn
Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord ska bestå av minst 6 tecken
Visa
signup.credentials_form.terms_error
Logga in
Ogiltig e-postadress
Lösenord behövs
Visa
Tillbaka