starlike epoxy fogmassa - kakel

Ny epoxymassa för kakel ger en stark yta som är lätt att rengöra.

Epoxy är överlägset i sin styrka. Det fäster vid alla material och härdas till en stenhård yta, som klarar stor belastning. Vi känner till epoxy i form av lim och färg – och nu även fogmassan Starlike.

Starlike från Litokol har hög fästbarhet när det är genomhärdat. Det gör att massan är högst lämplig till reparationer och uppbyggnad av våtrum. Den kan till och med användas utomhus, eftersom den inte påverkas av UV-strålar.

Kakelfix, fogmassa och försegling i en enda produkt

Om tillverkaren håller vad de lovar, så är epoxymassa till kakelarbete inte bara något nytt. Det är dessutom mycket lättare att arbeta med. För du kan använda massan både som kakelfix, fogmassa och förseglare. Det har vi aldrig sett tidigare.

LÄS OCKSÅ: Hitta rätt kakelfog

VIDEO: Så här arbetar du med Starlike epoxymassa:

De mest uppenbara fördelarna får du under fogarbete och försegling. Enligt tillverkaren är epoxymassa noga genomtestad och även under extrema förhållanden bibehåller fogen en slät, skinande och färgäkta yta.

Starlike finns i mer än 100 olika färger, som du kan använda på allt från klinker, glas- och metallmosaik, natursten och glasblock. Epoxymassan finns i förpackningar på 2,5 och 5 kg.

starlike epoxy fogmassa

Epoxymassan Starlike finns i mer än 100 olika färger