Hämta vår stora köksspecial och spara pengar när du renoverar ditt kök

Denna artikel är en del av ett större tema. I vår stora 16 sidors köksspecial ger vi dig 24 projekt som alla lyfter ditt gamla kök. Vi visar bland annat hur du byter bänkskiva, får perfekt belysning, och byter fronter på luckor och skåp. Dessutom ger vi dig även massor av små, lätta och billiga förbättringar som du enkelt kan göra själv.

Detta får du i vår köksspecial:

Diskho, bänk och blandare – så byter du
En splitterny bänkskiva är en förbättring som verkligen höjer köket. Och det behöver inte end bli särskilt dyrt. Vi visar hur du byter ut bänkskivan själv. Dessutom visar vi hur du monterar en ny diskho. Tillsammans med bänkskivan kommer det göra en enorm skillnad, som om hela köket vore bytt. Vi tar utgångspunkt i en lyxig diskho från Ikea för runt 1.000 kronor, men det kan göras mycket billigare.

Nya köksluckor – med med färg och nya handtag
Ser köket gammaldags och trist ut kommer det att göra stor skillnad om du fräschar upp fronterna. Vi visar dig 9 olika alternativ för att renovera skåpsluckorna, och här finns någonting för alla.

Perfekt belysning i köket – husets viktigaste arbetsplats
Med rätt belysning blir köket både trevligare och enklare att arbeta i. Du får en utförlig plan för hur lampor och spotlights ska placeras, och vilka lampor som ger bäst arbetsbelysning.

12 quickfixes – snabba lösningar för att piffa upp köket
Utöver att byta köksbänk, diskho och fronter finns det otaliga andra förbättringar du kan göra, stora som små. Vi har samlat 12 utmärkta förbättringar du kan kasta dig över. Från montering av ny stänkskiva till att renovera sparklisten.