Julen är dessvärre mycket mer än mys …

För de flesta är juldagarna förknippade med ledighet, mys och umgänge med familjen.

Dessvärre är julen även förknippad med inbrott. Julen är den tid på året då det sker överlägset flest inbrott. I regel sker det fler inbrott under de mörka månaderna av året, eftersom tjuvarna kan arbeta i skydd av mörkret. Dessutom i är vi många som reser bort över julen och ger tjuvarna fri lejd.

Men du kan lura tjuvarna!

Enkel metod: Så lurar du tjuven!

Tjuven bryter sig in när han tror att ingen är hemma. Därför är en av de enklaste metoderna att få det att se ut som om du är hemma. Det kan du bland annat göra med hjälp av belysning. Du kan lämna lamporna tända när du åker på semester, men om du ska vara riktigt smart kan du använda en Smart Plug, så att du kan tända och släcka ljuset via en app på din mobiltelefon.

JA! Jag vill lura tjuven: Visa mig mer om Smart Plug!

Du kan också bara läsa vidare efter bilden ...

Så lurar du tjuven med en Smart Plug

En Smart Plug är en fjärrströmbrytare som du styr via din smartphone eller läsplatta. Det går snabbt och lätt att ladda ned appen till både Android och IOS.

När appen är installerad kan du slå på eller av strömmen i uttaget. Oavsett var du befinner dig. Du kan även göra en tidsplan, så att ljuset tänds och släcks automatiskt flera gånger per dygn.

JA! Jag vill lura tjuven: Få en Smart Plug fjärrströmbrytare och två nummer av Gör Det Själv för ENDAST 79 kr. + 49 kr. i porto och exp. avg. Totalt 148 kr.

Smart Plug – mer än bara inbrottsskydd

Smart Plug är ett viktigt hjälpmedel i kampen mot inbrott. Men du kan också använda den till mycket annat.

  • Slå på värmen i sommarstugan innan du anländer

  • Släck ljusslingan på natten och spara pengar

  • Slå på kaffebryggaren medan du ligger i sängen

  • Stäng av strömmen – efter att du har åkt hemifrån

Se video på hur Smart Plug fungerar:

Just nu sparar du 82 %

Just nu får du en Smart Plug fjärrströmbrytare och två nummer av Gör Det Själv för ENDAST 79 kr. + 49 kr. i porto och exp. avg. Totalt 148 kr. Jämför med vad det skulle kunna kosta om du får inbrott …

Ja tack, visa mig detta erbjudande!

Jag har själv flera Smart Plugs hemma hos mig. En av dem sitter just nu i min ljusslinga, och sparar pengar åt mig genom att släckas automatiskt på natten. Jag hoppas att du också kommer att få användning för din Smart Plug.

Hälsningar Søren Prien Chefredaktör och gör det självare

PS. En Smart Plug är smart, men den utgör bara en del av det inbrottsskydd som vi rekommenderar. I nummer 17 i år hade vi ett stort tema om inbrott, där vi presenterar den nya effektiva metoden “Skräm, Stoppa, Avslöja”. Den hittar du här: Ny effektiv metod: Skräm, Stoppa, Avslöja