Kameran sitter dold bakom den svarta fronten. På baksidan sitter uttag för strömsladd och nätverkskabel, men den fungerar även med Wi-Fi.

Kameran sitter dold bakom den svarta fronten. På baksidan sitter uttag för strömsladd och nätverkskabel, men den fungerar även med Wi-Fi.

Kamera: 1080 pixels
Kameravinkel: 147°
Siren: 90 dB
Kompatibel med: Android, iOS
Dimensioner: 80 x 160 mm

Canary är en 16 cm hög plastcylinder, som har inbyggd övervakningskamera, rörelsesensor och alarm på ett ställe.

Den är underbart lätt att använda; du kopplar den till en stickkontakt och ditt nätverk, varpå du ställer in alla funktioner på din Android-telefon eller iPhone.

Tjuter när det kommer objudna gäster Det smarta är att när dess rörelsesensor registrerar en objuden gäst i ditt hem, så drar sirenen igång och kameran börjar filma.

Samtidigt får du en notis på din telefon, och du kan själv gå in och se med egna ögon vad som händer i rummet, även om du befinner dig på andra sidan jorden. Sedan är det upp till dig, om du vill ringa till grannen eller polisen.

Canary har inbyggd kamera som kan filma i vidvinkel på 147° i hög upplösning. Det är så brett att det nästan täcker ett helt rum, om du ställer kameran i ett hörn.

Följ med på din smartmobil Alarmet får kontakt med din smartmobil via ditt trådlösa nätverk, och via telefonen kan du när som helst gå in och se live vad som händer där hemma, med några sekunders fördröjning. Via telefonen ställer du även in alarmets rörelsekänslighet och sirenens volym.

Canary kontaktar inte en bemannad larmcentral, och har du bara ett rum som kräver övervakning är alarmcentralen en dyr lösning.

/PHY_

CANARY, HD VIDEOKAMERA

4 stars

Du kan använda Canary som ett bra komplement där du inte har andra larm, och där du inte behöver något väktarbolag. Finns det el och nätverk fungerar det perfekt, men Canary kan inte ersätta ett väktarbolag med larmcentral.

Pris: 1995 kr.

+

Enkel alarmlösning.

-

Kräver ström och nätverk.