Det gäller så klart att göra ditt hus så oattraktivt för inbrottstjuven som möjligt. Det är vanligt sunt förnuft att försöka förebygga inbrott, men om du har otur, och tjuven väljer ditt hem, är det viktigt att ha ett bra larm och en övervakningskamera.

Här kommer My D-Link Smart Home Security Kit in i bilden. Ett smart och billigt larmsystem som kopplas till ditt wi-fi, och som du styr med din smartphone. Du ställer in vad som ska hända om larmet går. Hur länge ska sirenen tjuta? Ska larmet kontakta polisen, ett vaktbolag eller din granne? Och viktigast av allt, så filmar övervakningskameran tjuven.

Smarta tillbyggnadsmöjligheter

Inkluderat i startpaketet är en hub som håller koll på hela systemet, en siren, en kamera och en sensor. Med D-Link kan du enkelt ansluta både kameror och sensorer samt brandvarnare och rörelsedetektorer.

Hämta vägledningen – så installerar och monterar du säkerhetssystemet

I vägledningen visar vi hur du installerar och monterar säkerhetssystemet. Inspelningar i bra kvalitet från effektiva övervakningskameror kan hjälpa till med identifiering av tjuvarna, så att polisen kan gripa dem, och så att de till slut kan dömas.