Byggbeskrivningar
Lätt
Svår
Få plats till 40 par skor på bara en halv kvm.

Få plats till 40 par skor på bara en halv kvm.

Det är ett problem som de flesta familjer nickar igenkännande åt. En hall som helt enkelt svämmar över med skor. Träningsskor, stövlar, högklackade skor, lågskor, löparskor, fotbollsskor, slitna och nya skor. Alltihop i en stor röra på golvet, för att det är så svårt att hitta ett smart system för skorna som är snyggt och som inte upptar hela hallen. En sådan röra får man alltså leva med när man är många. Eller?

Nej, för vi har funderat ut en enkel och billig lösning. Vi har modifierat ett ganska vanligt 60 cm brett garderobskåp så att det kan rymma omkring 35-40 par skor utan att det blir en rörig hög inne i skåpet.

Läs också: Bygg garderoben själv och spara pengar

Överblicken skapar vi med hyllor som vi själva designar och fäster på skåpsluckan samtidigt som vi kortar av de hyllor som finns i skåpet, så att det blir plats för de nya på luckan.

Det ger ett smart, enkelt och tidsbesparande system som du själv kan skräddarsy efter behov.

Ladda ner byggbeskrivningen och få plats till 40 par skor på en halv kvm

I byggbeskrivningen som du kan ladda ner här på sidan, visar vi steg för steg, hur du bygger skohyllan på bara en dag. Vi har bland annat tagit fram en mall, som låter dig producera 10 skohyllor på rekordtid.

Lycka till!