Nyårslöfte nr. 4: Lägg upp en realistisk plan för årets alla gör-det-självprojekt.

Nyårslöfte nr. 4: Lägg upp en realistisk plan för årets alla gör-det-självprojekt.

De 5 bästa nyårslöftena för gör-det-självaren

1: FIXA REPARATIONEN DU HAR SKJUTIT UPP HELA ÅRET! Det står säkert ett par småsaker på din kom-ihåg-lista; den kakelplattan som spruckit på badrummet, glasfiberväven som har en bula eller ytterdörren som är trög. Det är ett perfekt nyårslöfte att äntligen kunna stryka dem från listan.

2: KÖP NYA BATTERIDRIVNA VERKTYG Det har kommit många nya, kraftfulla maskiner som är batteridrivna, så om du fortfarande har kvar några med sladd är det hög tid att byta ut dem. Hämta inspiration här: Årets batteridrivna verktyg 2015

3: BYT UT DE BILLIGA VERKTYGEN MOT KVALITETSGREJER Kasta ut den nu… den där avbitartången som du hittade i 20-kronorslådan på byggvaruhuset. Den kan ändå inte bita av någonting och du förbannar den varje gång.

Detsamma gäller kniptången, bågfilen och tumstocken. Skäm bort dig själv med ett kvalitetsverktyg i taget – du kommer att njuta av det!

4: GÖR FÄRDIGT DINA OAVSLUTADE PROJEKT NU… – och gör en realistisk plan över årets många gör-det-självprojekt.

5: RÖJ PÅ DIN VERKSTAD! Röra och oordning i verkstaden är det största hindret för att bli klar med gör-det-självarbetet. Därför är det ett utmärkt nyårslöfte att städa upp och få ordning på verktygen.

En strömlinjeformad, funktionell verkstad ger en bra start på alla gör-det-självuppgifter.

Hämta inspiration här: Skapa ordning i din verkstad Mobil verkstad

Gör Det Själv önskar dig ett riktigt gott nytt år!