Malertape Tesa Gør Det Selv

Tryck lugnt fast målartejpen – limmet kan sitta i en vecka utan att lämna klisterspår.

"Jag har alltid köpt den billigaste målartejpen, för hur stor skillnad kan det vara?", tänkte nyhetsredaktören, när han lade vantarna på den nya målartejpen.

"Ganska stor för jag erkänna, efter att ha arbetat med Tesas specialiserade "Precision Outdoor". Kanterna blev knivskarpa och limmer är så väldoserat att den inte drar av färg när den tas bort igen."

Japanskt återvunnet papper ger målartejpens precision

Det är en speciell papperstyp som ger knivskarpa kanter. Ofta beror oskarpa kanter på att tejpen suger åt sig vätska, utvidgas och släpper taget, så att färg flyter in under den. Tesas så kallade "japanska papper" suger inte åt sig vätska. Det är huvudsakligen framställt av återvinningsmaterial och är extra tunt, men ändå slitstarkt. Målartejpen passar bra till alla sorters målning.

LÄS OCKSÅ: Måla som ett proffs med ny målartejp.

Målartejpen ger gott om tid att måla

Den specialiserade utomhustejpen passar bra till lätt ojämna ytor, som utomhusträ ju ofta är. Tejpen kan sitta i upp till åtta dagar utan att lämna klistriga rester, så att det blir gott om tid att göra klart arbetet. Dessutom är målartejpen motståndskraftig mot uv-strålar, regn och rusk.