Avloppet på det nya tvättstället Claro sitter tillsammans med rör till kranen i den bakre kanten och då får man plats för en slimline tvättmaskin.

När det är trångt i badrummet eller köket är det också svårt att få plats för en tvättmaskin. Många känner alltför väl igen situationen att det inte går att få in en tvättmaskin i badrummet utan att flytta upp tvättstället till cirka 130 cm höjd – och det gör man ju inte. Enda lediga golvutrymmet brukar annars vara just under tvättstället. Men nu finns det en smart lösning – ett specialgjort tvättställ med tillhörande armatur och en slimlinemaskin.

Det danska företaget Baheko har tagit fram ett tvättställ, Claro, som man efter montering kan skjuta in en tvättmaskin under.

Claro tvättställ kan kombineras med de flesta slimlinemaskinerna på marknaden. Kravet är att maskinen är högst 47 cm djup i stället för normalt 60 cm. Du kan köpa tvättställ, kran och tvättmaskin i ett paket. Kranen är Grohe Cosmopolitan i krom och tvättmaskinen en LG FH296NDA3. Priset är 13?999 kronor inklusive frakt men exklusive montering. Du kan också välja LGs nya kombitvätt och tumlare.

whiteaway.sewww.baheko.dkvvsochbad.se