Så snart du kommer in i badrummet och väljer din personliga profil blir du igenkänd och de digitala systemen i rummets väggar och installationer utför genast ett stort antal handlingar.

Högtalare spelar din favoritmusik

Från de dolda högtalarna fylls nu badrummet med din favoritmusik. Sidorna på den eleganta lådan längs ena väggen ändrar färg och reflekterar färgerna, som du en gång valde till din spellista, diskret och växlande i takt med musiken.

Trycksensorer öppnar toalettlocket

När du närmar dig den kantiga lådan registreras det av sensorer i golvet. På ett elegant sätt glider locket på lådan bakåt och uppåt, så att du kan vända dig om och sätta dig ner på den toalettsits som gömde sig under locket. Sitsen har nu värmts upp till precis den temperatur du tycker är behaglig. Inget överlåts till slumpen – allt är perfekt.

Toaletten kan blåsa ljummen luft på dina fötter

Wc-stolen vet också om du tycker om att det blåser ljummen luft på fötterna medan du sitter på stolen. När du är klar skjuts ett munstycke fram och spolar dig ren med strålar av varierande puls, bredd och tryck – precis som du har kodat spolningens minne. Och naturligtvis har alla andra i familjen kodat in sina önskemål i resp. personlig profil.

LADDA NED HELA ARTIKELN och läs mer om den personliga toaletten på framtidens badrum.