Lyxigt badrum för ca 25 000 kr

Ett alldeles nytt badrum för endast cirka 25 000 kr. Kanonsnyggt – ja, rent av fantastiskt elegant och med en stil som håller långt in i framtiden.

Det låter omöjligt, och visst är det ett jättestort jobb, men det är ändå sant. Det gamla badrummet töms fullständigt, nytt innertak byggs upp, de gamla kakelväggarna putsas över och ett nytt golv läggs innan vi skapar fyra nya områden med var sin funktion: tvättställ, duschhörna, wc-stol och tvättavdelning.

Men om du tänker dig för och lägger pengarna på de delar som ska hålla i många år så kommer du långt. Du kan nämligen välja supersnygga klinker, ett fräckt tvättställ och en wc-stol som är rena konstverket, när du skapar de nya väggarna med bruk och målarfärg, när torkställning och knoppar sågats till av gamla brädor och när spegeln kommer från Ikea. Kombinerat med en genomtänkt inredning liknar det allt annat än ett sparprojekt.

Puts utanpå det gamla kaklet Utanför de egentliga våtzonerna täcker vi över det gamla kaklet med puts som målas varm med sandfärg.

Skeppsgolv av exklusiva klinker Det ser ut som ett skeppsgolv av teak, men de 80 cm långa brädorna är klinker som passar perfekt i det nya rummet.

Duschhörna med utsikt Det sitter glas i väggen till duschhörnan och på insidan är den klädd med stora vita kakelplattor.

Elegant och vägghängd wc Den nya wc-stolen svävar över golvet utan synliga beslag och cisternen är dold i väggen.

Smart tvättstuga för kläder och händer En tvättstuga på en kvadratmeter och ett smart tvättställ på en bänkskiva av vitt kakel.