Cookie- och Sekretesspolicy


Effektiv grovslip

Bosch PWR 180 CE är gjord för att slipa bort puts, lack, tapet, gammalt kakelfix och betong. Den fungerar riktigt bra om man väljer rätt slipskiva.


Bosch har tagit fram en slipmaskin som klarar i stort sett alla besvärliga underlag. Dammfiltret fungerar OK, men inte lika bra som anslutning till spånsug.

Bosch har tagit fram ett helt system för bearbetning av väggar. Det är en kraftig och ganska tung slipmaskin som kan användas för slipning av en rad olika ytor både inomhus och utomhus. Maskinen påminner till det yttre en hel del om en vinkelslip. Men det finns skillnader.

Slipmaskinen har en kraftig, inbyggd dammsugare och levereras tillsammans med en slang och en behållare för slipdamm.

Slipmaskin med många möjligheter

Det mest intressanta med systemet är onekligen det stora tillbehörsprogrammet med slipande, borstande, perforerande, betongnötande och dessutom polerande skivorna och andra tillbehör som maskinen kan utrustas med. Sammantaget ger de möjlighet att genomföra en lång rad arbeten på väggar, golv och tak. Du kan till och med slipa på metall för att få bort rost eller färg.

Effektiv grovslip

Vi testkörde maskinen på en flagande putsad vägg och den rensades effektivt på rekordkort tid. Sugen i maskinen och utblåset är dock inte lika starkt som det man får från en spånsug. Har du en sådan så kan du med fördel använda den.

I leveransen ingår en rondell med kardborrehäftning för montering av slippapper, ett huvud med mycket styv syntetborst och ett specialhuvud för perforering av tjocka tapeter. Du kan sedan köpa andra tillbehör för grovslipning av puts, borttagning av gammalt kakelfix och slipning av betong. Därmed är maskinen till stor hjälp när tunga och tråkiga renoveringsjobb utförs.

Tung och ganska högljudd slipmaskin

Slipmaskinen väger cirka 4 kg och det är ganska mycket när man slipar en vägg. Vid slipning av innertak blir man snabbt trött i armarna. Den stora motorn med den inbyggda dammsugaren väsnas en hel del och man bör använda hörselskydd. Slipningen dammar så man ska också skydda sig med ansiktsmask och skyddsglasögon. Bosch PWR 180 C kostar runt 3000 kr.

Bosch PWR 180 CE slipmaskin

4/5

Det stora tillbehörsprogrammet gör maskinen otroligt allsidig. Det ger tillsammans med kvaliteten och effektiviteten fyra stjärnor.

Pris: 3000 kr.

+

Välkänd Bosch-kvalitet och genomtänkt utförande. Flexibel och supereffektiv maskin.

÷

Tung slip som dessutom väsnas en hel del.

Relaterade artiklar

 • TEST: 8 populära borrskruvdragare

  TEST: 8 populära borrskruvdragare

  10/10 Borrskruvdragaren är vårt favoritverktyg – speciellt den lilla 18-voltsmaskinen. Vi har testat åtta av marknadens mest populära modeller. Se resultatet här!

 • TEST: Här är din nästa deltaslip

  TEST: Här är din nästa deltaslip

  21/09 De små slipmaskinerna med trekantig sula är oumbärliga när du ska slipa fönster och hörn. Vi testar 8 modeller – se den överraskande vinnaren!

 • Är små borrskruvdragare starka nog?

  Är små borrskruvdragare starka nog?

  13/09 Jag har sett att många tillverkare gör reklam för de små 12-volts borrskruvdragarna. Men är de tillräckligt kraftfulla för alla jobb?

 • Använder du rätt blad?

  Använder du rätt blad?

  07/09 Standardbladet till sticksågen tar sig igenom allt, men inte lika bra i alla material. I många projekt ger ett specialblad bättre resultat. Se här!

 • Därför MÅSTE du ha en kapsåg

  Därför MÅSTE du ha en kapsåg

  01/09 När du väl har testat att arbeta med en kap- och geringssåg kan du inte vara utan den. Här hjälper vi dig att hitta en modell som passar dina behov.

Beställ vårt gratis nyhetsbrev

Tillgång till alla artiklarna

Tillgång till alla artiklarna

För endast 19 kronor får du tillgång till över 1500 expert-guider.

Gør Det Selv Forum

Senaste i forumet

Bygga hus från grunden själv

Hej! Vilka arbete ska anlitas till ...

reklamation

slösade en nedladdning på denna ...

Nya golv isolering??

Är nyinflyttad i ett radhus. Har klinker på ...

Hur bäst ta bort lack från furugolv utan slipmaskin?

Har läst att furugolven inte ska lackas utan ...

Mest lästa i forumet

Pdf...

I egenskap av prenumerant blir jag blir jag ...

Bygga bänkbord

Hej på er,Någon som vet om GDS har haft något ...

Trappa till entrén

Vill bygga en trappa enl bifogad bild. Finns ...

Var hittar jag en bra byggbeskrivning på träaltan?

Jag tänker bygga en träaltan på baksidan och ...

Gör Det Själv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss