Cookie- och Sekretesspolicy


5 häftiga verktyg för en billig peng

För varje dag som går dyker det upp alltfler fantastiska prylar på marknaden, som gör det enklare och roligare att vara en hemmafixare! Här har vi samlat fem riktigt smarta verktyg samt utrustning som du kan köpa extremt billigt tillsammans med nästa nummer av Gör Det Själv!

Infraröd termometer: Mät temperaturen på nolltid

Infraröd termometer mäter temperaturen.
Har krukväxterna det för varmt, hur varm är golvvärmen egentligen och tränger kylan in under fönsterkarmen? Svaret är enkelt: Du pekar bara mot den kritiska platsen med din infraröda termometer, trycker på knappen och då visas gradantalet direkt på bildskärmen. När du väl har testat den infraröda termometern kan du inte vara utan den! Infraröda termometrar är vanligtvis relativt dyra, de ligger på 400 kronor och uppåt, men du kan få en för 69 kronor tillsammans med två nummer att Gör Det Själv.
Läs mer här

Laseravståndsmätare: Uppmätning med en klickning

Laseravståndsmätare mäter avståndet.
Glöm dagarna då du legat på dina ömma knän och mätt upp rummet två meter åt gången. Laseravståndsmätaren gör jobbet både snabbare och mer exakt. Avståndsmätaren som du kan köpa för 99 kronor tillsammans med två nummer av Gör Det Själv, kan mäta avstånd på upp till 15 meter och du kan själv ställa in om den ska mäta från toppen eller botten av avståndsmätaren. Den går på två AAA-batterier och kan mäta så lite som bara en millimeter.
Läs mer här

Laservattenpass: Spikraka markeringar

Laservattenpass för perfekta markeringar.
Oavsett om du sätter upp hyllor, gjuter ett badrumsgolv med sluttning eller bara vill se till att skruvarna sitter rakt över varandra är linjelasern komplett oumbärlig! Sätt på den och genast skjuter den en helt rak laserlinje på väggen som du kan arbeta efter. Linjelasrar kostar normalt runt 400 kronor och uppåt, men du kan köpa en tillsammans med två nummer av Gör Det Själv för bara 89 kronor.
Läs mer här

Appstyrd stickkontakt: Starta och stäng av med din smarttelefon

Stickkontakt som styrs från smarttelefonen.
Du känner till tänd-/släckklockan, som genom att automatiskt tända och släcka exempelvis en lampa kan skrämma tjuvarna på flykten. Den har nu dykt upp i en genial appstyrd version, så att du kan styra tänd-/släckfunktionen från din smarttelefon. Det finns flera olika sorters appstyrda stickkontakter att välja mellan, men nu kan du beställa en för 99 kronor tillsammans med två nummer at Gör Det Själv.
Läs mer här

Precisionsvattenpass: Mät vinklarna på det enkla sättet

Precisionsvattenpassen hittar dina vinklar.
Placera precisionsvattenpasset på en yta och avläs snabbt vinkeln. Det kan exempelvis vara på ditt tak där hemma så att du vet hur hög lutningen är, eller på ett skärmtak, golv eller grunden under din nya terrass, så att du kan bara säker på att regnvattnet leds bort och inte in mot huset. Precisionsvattenpasset kostar bara 39,50 kronor och då får du självklart ett par nummer av Gör Det Själv på köpet.
Läs mer här

Relaterade artiklar

 • Dyra eller billiga verktyg?

  Dyra eller billiga verktyg?

  02/01 Prisskillnaden på en billig och en dyr variant av samma verktyg kan vara enorm. Och vad ska du då välja? Läs svaret här, innan du går och handlar.

 • Årets HÄFTIGASTE verktyg

  Årets HÄFTIGASTE verktyg

  15/11 2016 har erbjudit många läckra verktyg och ännu fler trender. I det här årets verktygskavalkad tar vi upp fyra starka trender som har kommit för att stanna.

 • FEM imponerande verktyg till din mobil

  FEM imponerande verktyg till din mobil

  29/02 Ryobi lanserar nu de första riktiga mobilverktygen till gör-det-självare. Vi har testat fem enheter som imponerar i bra samspel med mobilens möjligheter.

 • Slagskruvdragare med överlägsen kraft

  Slagskruvdragare med överlägsen kraft

  06/07 Slagskruvdragaren är ett smart verktyg som du BÖR äga. Den är betydligt starkare än din gamla skruvdragare och den har massor av muskler. Testa själv!

Beställ vårt gratis nyhetsbrev

Tillgång till alla artiklarna

Tillgång till alla artiklarna

För endast 19 kronor får du tillgång till över 1500 expert-guider.

Gør Det Selv Forum

Senaste i forumet

Angående sot på braskaminens glasluckor

Hej! Här kommer ett supertips. Igensotade ...

Förråd till brädor o plankr

Efter en del byggande blir det en del plankor ...

Arkivet

Lite frågor och synpunkter på arkivet. 1. ...

Luftspalt på stående panel

Hej! Jag renoverar ytterväggen på en gammal ...

Mest lästa i forumet

Bygga bänkbord

Hej på er,Någon som vet om GDS har haft något ...

Trappa till entrén

Vill bygga en trappa enl bifogad bild. Finns ...

Pdf...

I egenskap av prenumerant blir jag blir jag ...

Var hittar jag en bra byggbeskrivning på träaltan?

Jag tänker bygga en träaltan på baksidan och ...

Gör Det Själv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss