Cookie- och Sekretesspolicy


Redskapsbod

Sidan 1 av 2
 • Full koll på din versktad

  Full koll på din versktad

  17/12 En av de allra bästa presenter en gör-det-självare kan ge sig själv är en verkstad där varje verktyg har sin plats. Och som du kan se här, så är det både enkelt och billigt. Det svåraste är faktiskt att röja upp och städa för att få full koll.

 • Världens minsta bod

  Världens minsta bod

  19/09 Även om din tomt är minimal så behöver du en bod för dina redskap. Snickra då en praktisk bod och häng den på en vägg. Boden rymmer mer än man kan tro.

  Svårighet 1/4
 • Ordning bland redskapen

  Ordning bland redskapen

  28/08 Visst känner du igen situationen? Redskapen står huller om buller i boden, och just det som du vill använda är också det som är besvärligast att ta fram. Med denna redskapshållare slipper du sådana problem.

  Svårighet 1/4
 • Praktisk vedbod

  Praktisk vedbod

  04/10 Bygg en vedbod där det finns plats för den torra veden, eller använd beskrivningen till att bygga ett skjul för cyklar, redskap och gräsklippare.

  Svårighet 2/4
 • Skjul för en liten tomt

  Skjul för en liten tomt

  12/08 På radhustomten finns det sällan plats för en stor bod. Här visar vi hur enkelt det är att bygga två små skjul, som anpassas i storlek efter vad de ska innehålla.

  Svårighet 4/4
 • Plats för allt

  Plats för allt

  08/05 Bygg en redskapsbod med plats för allt från hobbyverkstad och trädgårdsredskap till cyklar och utemöbler.

  Svårighet 3/4
 • Världens enklaste skjul

  Världens enklaste skjul

  17/08 Det är lätt att bygga, priset blir överkomligt och resultatet riktigt snyggt. Och du kan bygga skjulet på endast några dagar.

  Svårighet 1/4
 • Bygg ett uthus med stil

  Bygg ett uthus med stil

  13/12 Här visar vi hur du rätt enkelt och snabbt kan bygga ettrymligt uthus, som är en prydnad.

 • Praktisk redskapsbod

  Praktisk redskapsbod

  13/12 Det ska vara gott om plats i den nya redskapsboden, men den får inte bli för stor och dominerande, bestämde vår läsare sig för. Med en klinklagd panel, som bryts av lodräta stolpar, skapade han en lätt och elegant fasa .

 • Spade och kratta står högvakt

  Spade och kratta står högvakt

  13/12 Visst är detta redskapsskjul minimalt, men det gör ändå stor nytta i en liten trädgård där man inte behöver så många redskap. Det är också praktiskt på en stor tomt där det besparar dig många steg mellan t.ex. kökslandet och den egentliga redskapsboden.

Sidan 1 av 2

Redskapsbod

En redskapsbod är din bästa vän, när du vill hålla ordning på trädgårdsredskap, verktyg, blomkrukor med mera. Om du bygger en stor bod, kan du även använda den för cykelparkering och förvaring av andra större föremål.


En redskapsbod kräver emellertid inte alltid mycket utrymme. Du kan mycket väl bygga ett litet redskapsrum i garaget eller ett mindre redskapsskjul, som hänger på väggen utanpå garaget eller huset. Få kvadratmeter kan göra en stor skillnad, när du ska få ordning på dina redskap.

Redskapsbod – gör det själv

Du kan bygga en redskapsbod på många olika sätt. Du kan till exempel montera en prefabricerad bod, eller så kan du bygga en hemmagjord av överblivet virke och riskera att den ser alldeles för ofärdig ut. Eller så kan du välja att följa en av våra guider, som visar hur du själv bygger en bra och stabil redskapsbod av bra material.


Här på sidan har vi samlat ett antal artiklar, där du hittar inspiration och vägledning, när du ska bygga en redskapsbod i trädgården eller en avdelning för trädgårdsredskapen i ditt garage.

Beställ nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

Professionellt verktyg

Professionellt verktyg

Fler kategorier

Multidetektorn kan lokalisera strömförande kablar och metallrör i väggarna, mäta avstånd, yta ...

Gör Det Själv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss