Cookie- och Sekretesspolicy


Utekök

Sidan 1 av 2
 • Laga mat utomhus hela året

  Laga mat utomhus hela året

  11/08 Här har du en beskrivning av ett utekök som kan användas hela året. Med underskåp och bänkskiva av betong behöver du inte tänka på vinterförvaring.

  Svårighet 3/4
 • Baka pizza i din egen stenugn

  Baka pizza i din egen stenugn

  12/06 Den läckra doften av nybakad pizza sprider sig från stenugnen på terrassen medan familjen samlas. Visst låter det frestande och härligt? Bygg då denna genuina stenugn som skapar värme och trivsel även när pizzorna har ätits.

  Svårighet 4/4
 • Gör det mysigt med en eldstad

  Gör det mysigt med en eldstad

  02/05 Det är lätt att tillverka denna eldstad formad som en tipi.

  Svårighet 1/4
 • Utekök som lätt fälls upp - och ihop

  Utekök som lätt fälls upp - och ihop

  12/07 Här får du en beskrivning av ett arbetsbord som är perfekt som utekök eller rent av som planteringsbord. Det smarta med konstruktionen är att bordet kan fällas ihop till ett platt paket.

  Svårighet 2/4
 • Snickra ett smart utekök

  Snickra ett smart utekök

  30/08 Om du tycker att det är trevligt att laga mat på t.ex. terrassen, så ska du snickra detta praktiska utekök. Du kan lätt ändra måtten så att de passar dina behov.

  Svårighet 2/4
 • Gjut en diskbänk av betong

  Gjut en diskbänk av betong

  29/06 Det är spännande och skojigt att gjuta en diskbänk av betong. Och resultatet blir riktigt bra när du armerar med fiber. Se här hur det går till.

  Svårighet 4/4
 • Mobilt och enkelt utekök

  Mobilt och enkelt utekök

  13/12 Det är trevligt att kunna laga mat utomhus och detta utekök är lätt att packa ihop och sätta undan.

 • Snickra ett utekök

  Snickra ett utekök

  13/12 Med detta utekök kan du ge din grill en välförtjänt semester. För sommarmat är mycket mer än grillmat.

 • Kockens utekök

  Kockens utekök

  13/12 Ett sexkantigt utekök i teak och lärk, där man kan välja vilka moduler som skall ingå. Det var kraven på det perfekta uteköket som den thailändska kocken Sunan ställde. Här är resultatet.

 • Det kompletta uteköket

  Det kompletta uteköket

  09/12 Skölj tomaterna. Skär salladen. Stek biffarna. Blanda dressingen. Med detta utekök kan du tillreda en hel måltid ute i trädgården. Här finns allt du behöver: diskho, avlopp, kokplattor och köksbänk.

Sidan 1 av 2

Utekök

Ett utekök har många fördelar. Med ett utekök skapar du mer plats för matlagningen, och du kan njuta av det vackra sommarvädret, medan du tillagar maten.


Det finns många olika typer av utekök – och många av dem kan du konstruera själv. Ett enkelt utekök kan bestå av ett bord med plats att skala potatis, strimla sallad med mera. En enkel lösning av det slaget skapar mer utrymme om ni har ett litet kök, och ger fler möjlighet att delta i matlagningen på samma gång.


Du kan också välja en stor lösning med ett komplett utekök med vask, kokplattor, halvtak, lådor och skåp för förvaring. Med denna kompletta lösning kan ni tillaga hela måltiden utomhus.

Utekök – gör det själv

Om du skulle vilja kunna laga mat ute i trädgården, så är det bara att sätta igång med byggprojektet. Det är enkelt att bygga ett mysigt utekök – antingen hemma eller i sommarstugan. Här på sidan har vi samlat ett antal artiklar, som ger dig inspiration och vägledning, när du ska bygga ditt utekök.

Beställ nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress och klicka på "Beställ":

Professionellt verktyg

Professionellt verktyg

Fler kategorier

Multidetektorn kan lokalisera strömförande kablar och metallrör i väggarna, mäta avstånd, yta ...

Gör Det Själv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss