Cookie- och Sekretesspolicy


Bästa utomhusdetaljen

Tusen tack till alla er läsare som har deltagit i vår tävling med bilder av gör det själv-detalj utomhus, som ni är allra stoltast över. Vi har fått in många bidrag. Här kan du se ett urval av de många fina, kreativa lösningarna.

VINNARPROJEKTET: Hus till bevattningsutrustning

Bland alla de inskickade bidragen har vi utsett det här "vattenhuset" till den bästa utomhusdetaljen. Det är snyggt byggt. Men framför allt är det genomtänkt i minsta detalj. Alla prylar till bevattning är samlade på en plats – fint undangömt, men ändå superenkelt att komma åt. En fin liten detalj är gallret, som klarar det mesta vattenplaskandet.


STORT grattis till Harald Fatland, som är upphovsmannen till idén. Han premieras med en läcker kap- och geringssåg (KGS 216 M) från Metabo.


FLER FINA UTOMHUSPROJEKT:
"Vi är stoltast över vår trädgårdsdamm med tillhörande inhägnad och hägersäkring."
H. & U. Kristensen"Vi ville ha en altan, men växthuset stod i vägen. Lösningen blev att vi byggde altanen runt växthuset. Det trä som blev över använde vi som golv inne i växthuset."
P. JacobsenSE OCKSÅ: 11 detaljer förvandlar DIN altan"En bit av en gammal ekbordsskiva har fått en omgång slipning och lite fräsning, och är nu ett avlastningsbord till grillen."
G. Nilsson"I trädgården bland gamla fruktträd har jag byggt en sexkantig paviljong med tillhörande sexkantigt fågelbord (syns i förgrunden). Inomhus har jag rest en ekstam. Det ger karaktär och charm."P.I. Nilsen


"Inomhus har jag rest en ekstam. Det ger karaktär och charm."P.I. Nilsen"Den utomhusdetalj som jag är stoltast över är bron över vår trädgårdsdamm. Den har jag byggt själv."
T.E. Espedal"Jag fick idén till paviljongen förra sommaren. I år ska jag bygga till ett stenbelagt golv, en murad grill och ett "skorstenshål".
K. Barck
Relaterade artiklar

 • CHECKLISTA: Vinterklar trädgård

  CHECKLISTA: Vinterklar trädgård

  14/10 Om du "stänger ned trädgården" innan vintern slipper du en massa hårt arbete i vår. Gräset kommer att kräva mindre vård och ogräset får aldrig en chans!

 • INRED TRÄDGÅRDEN: Sten till gångar och terrasser

  INRED TRÄDGÅRDEN: Sten till gångar och terrasser

  06/10 VIDEO: Två sorters stenar ska sättas i trädgården. Den återkommande är den gulaktiga markstenen, som används till alla gångar. Men för att bryta av mot den ytan har Jane valt att använda svarta 30x30 cm plattor till terrassen ...

 • INRED TRÄDGÅRDEN: Ett väldränerat underlag

  INRED TRÄDGÅRDEN: Ett väldränerat underlag

  06/10 VIDEO: Om du vill att dina trädgårdsplattor ska ligga plant och snyggt måste du göra ett ordentligt förarbete. Jesper gräver gott och väl 16 cm under snörena där det ska ligga plattor. Kom ihåg att snörena anger sluthöjden, så ...

 • INRED TRÄDGÅRDEN: Markering

  INRED TRÄDGÅRDEN: Markering

  06/10 VIDEO: Innan själva anläggningsarbetet börjar är det viktigt att man markerar precis var alla delar av trädgården ska ligga. Trädgårdsanläggaren markerar upp hela trädgården med snören som spänns mellan stålpinnar. På så vis ...

 • INRED TRÄDGÅRDEN: Förberedelser

  INRED TRÄDGÅRDEN: Förberedelser

  06/10 VIDEO: Innan anläggningsarbetet kan börja ska den gamla trädgården rensas. Det kan bli ett omfattande arbete och även här i Mortens lilla förträdgård är det mycket att göra. Det är bara att sätta igång och ta en bit i taget.

Läs mera om

Beställ vårt gratis nyhetsbrev

Tillgång till alla artiklarna

Tillgång till alla artiklarna

För endast 19 kronor får du tillgång till över 1500 expert-guider.

Gør Det Selv Forum

Senaste i forumet

Bygga hus från grunden själv

Hej! Vilka arbete ska anlitas till ...

reklamation

slösade en nedladdning på denna ...

Nya golv isolering??

Är nyinflyttad i ett radhus. Har klinker på ...

Hur bäst ta bort lack från furugolv utan slipmaskin?

Har läst att furugolven inte ska lackas utan ...

Mest lästa i forumet

Pdf...

I egenskap av prenumerant blir jag blir jag ...

Bygga bänkbord

Hej på er,Någon som vet om GDS har haft något ...

Trappa till entrén

Vill bygga en trappa enl bifogad bild. Finns ...

Var hittar jag en bra byggbeskrivning på träaltan?

Jag tänker bygga en träaltan på baksidan och ...

Gör Det Själv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss