Cookie- och Sekretesspolicy


Nytt vapen i kampen mot tjuven

Nu kan du förvirra eventuella inbrottstjuvar även när du inte är hemma. Få hjälp att lura tjuven och gör ditt hem lite säkrare med Gör Det Själv.

Indbrudstyv bryder ind gennem vindue i hus

Det är ingen hemlighet att ju mer riskabelt och besvärligt du gör det för tjuven att bryta sig in, desto större är chansen att han låter just ditt hus vara i fred. Husägare blir också bättre och bättre på att försvåra för eventuella inbrottstjuvar, och det finns många bra redskap att ta till. Bland annat larm, extra säkra dörrar och fönster samt ljus som tänds och släcks med hjälp av sensorer eller timer.

Tänd och släck när du vill

Med Gör Det Själv kan du nu få en intelligent stickkontakt som du själv kan styra, och tända ljuset oavsett om du är hemma eller ute. Stickkontakten fungerar tillsammans med en app i din telefon som används för att styra när du vill slå på och av den apparat som du har anslutit till kontakten. Om du är på semester eller i sommarstugan kan du tända och släcka ljuset hemma i din bostad från din telefon när du vill förvirra eventuella tjuvar som stryker runt i närområdet.

Även för de bekväma

Om du tillhör dem som redan har ditt hus inbrottssäkrat kan du använda den digitala stickkontakten till andra, mer bekväma ändamål. Du kan till exempel koppla den till kaffebryggaren så att du kan sätta på den det allra första du gör, innan du ens har klivit upp ur sängen. Alternativt kan du ansluta TV:n eller andra elektroniska apparater till stickkontakten så att de inte står och drar ström i standby-läge, utan endast slås på nu du vill att de ska det.

Du kan få stickkontakten tillsammans med 2 nummer av Gör Det Själv här.

Relaterade artiklar

 • Energimunstycken

  Energimunstycken

  18/07 VIDEO: Det finns många sorters energibesparande duschmunstycken, men ofta är de så små att det blir irriterande att stå under de hårt koncentrerade strålarna.

 • Elda rätt

  Elda rätt

  18/07 VIDEO: Du gör lättast upp en eld med hjälp av späntved, som staplas luftigt. Använd sedan ett par tändklossar och låt luckan stå lätt öppen till dess elden tagit sig.

 • Byta fönsterglas

  12/07 VIDEO: Man kan spara mycket pengar på att byta fönster. Även små fönster. Och när glaslisterna, som här, har börjat vittra sönder går det inte att vänta längre.

 • Ditt nästa hus är ett KRAFTVERK

  Ditt nästa hus är ett KRAFTVERK

  12/02 Om några år kan nya hus producera mer energi än de förbrukar. Läs mer här – och se vilka insatser du själv kan göra för att sänka din el- och värmeräkning.

 • Flytta upp ditt hus en klass - SÅ HÄR!

  Flytta upp ditt hus en klass - SÅ HÄR!

  16/12 Det finns massor av saker du kan göra för att minska energiförbrukningen. Läs om vad som lönar sig mest i DITT hus och vad du enkelt kan lösa själv.

Läs mera om

Beställ vårt gratis nyhetsbrev

Tillgång till alla artiklarna

Tillgång till alla artiklarna

För endast 19 kronor får du tillgång till över 1500 expert-guider.

Gør Det Selv Forum

Senaste i forumet

Bygga hus från grunden själv

Hej! Vilka arbete ska anlitas till ...

reklamation

slösade en nedladdning på denna ...

Nya golv isolering??

Är nyinflyttad i ett radhus. Har klinker på ...

Hur bäst ta bort lack från furugolv utan slipmaskin?

Har läst att furugolven inte ska lackas utan ...

Mest lästa i forumet

Pdf...

I egenskap av prenumerant blir jag blir jag ...

Bygga bänkbord

Hej på er,Någon som vet om GDS har haft något ...

Trappa till entrén

Vill bygga en trappa enl bifogad bild. Finns ...

Var hittar jag en bra byggbeskrivning på träaltan?

Jag tänker bygga en träaltan på baksidan och ...

Gör Det Själv | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss